Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Suzuki προλαβαίνει τον καιρό χάρη στο Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο 20 σημείων

Η Suzuki πιστή στις αξίες που την καθιέρωσαν στη συνείδηση όλων ως μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες και στον τομέα του After Sales, φροντίζει ώστε και φέτος να μπορέσετε να χαρείτε το αυτοκίνητό σας με ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

Επισκεπτόμενοι έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Suzuki, μπορείτε να χαρίσετε στο αυτοκίνητό σας τη φροντίδα που του αξίζει, χάρη στο Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο 20 σημείων*1, ενώ παράλληλα ...
σας δίνεται η δυνατότητα να επωφεληθείτε από πλούσια δώρα και προσφορές, που σίγουρα θα βρείτε ενδιαφέρουσες!

Επωφεληθείτε των προσφορών service με εκπτώσεις που φτάνουν το 25%*2. Παράλληλα πραγματοποιώντας το μεγάλο, ετήσιο service του Suzuki σας, σάς δίνεται η δυνατότητα επέκτασης της Δωρεάν Οδικής Βοήθειας Suzuki Assistance!

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Χειμερινού Ελέγχου, ένα από τα σημεία που θα ελεγχθεί από τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή είναι και η μπαταρία. Σε περίπτωση που χρίζει αλλαγής, η Suzuki σας προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι*3 αξίας €30 για την αντικατάστασή της.

Ταυτόχρονα, δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους ιδιοκτήτες Suzuki να κερδίσουν σημαντικά δώρα, συμμετέχοντας στη μεγάλη κλήρωση δέκα (10) σετ ελαστικών Goodyear-Dunlop και δέκα (10) μπουφάν Suzuki Collection. Αρκεί να επισκεφτείτε το www.suzuki-winter.gr και να συμπληρώσετε τη φόρμα για να δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση, η οποία ισχύει από 03/11/2014 έως 30/01/2015.

Και φυσικά, κάθε στιγμή, απολαμβάνετε τη σιγουριά που προσφέρει η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. με την 5ετή Γραπτή Εγγύηση των αυτοκινήτων Suzuki, αλλά και την Οδική Βοήθεια Suzuki Assistance. Το πρόγραμμα Οδικής Βοήθειας Suzuki Assistance παρέχεται δωρεάν για τα 3 πρώτα χρόνια, ενώ δίνεται η δυνατότητα επέκτασής του σε ασυναγώνιστες τιμές.

*1 Ο Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος 20 Σημείων ισχύει έως 31/01/2015.

*2 Η προσφορά service ισχύει για αυτοκίνητα άνω των 3 ετών.

*3 Το εκπτωτικό κουπόνι των €30 αφαιρείται από το κόστος του ανταλλακτικού και ισχύει μόνο σε περίπτωση που στο αυτοκίνητο έχει διενεργηθεί χειμερινός έλεγχος και το κουπόνι έχει σφραγιστεί από έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Suzuki

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...