Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σοκ: Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία της ετοιμοθάνατης Πριγκίπισσας Diana μετά το τροχαίο

Οι τελευταίες της στιγμές...
Το 1997 η Πριγκίπισσα Diana μαζί με τον Dodi Fayed σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο του Παρισιού.

Η πολυτελής λιμουζίνα τους συγκρούστηκε στον τοίχο μιας σήραγγας στην «πόλη του Φωτός» στις 31 Αυγούστου. Το ζευγάρι είχε φύγει από το ξενοδοχείο Ritz κακήν κακώς, μετά το ανελέητο κυνηγητό φωτορεπόρτερ με μηχανή.

Η Πριγκίπισσα δεν πέθανε ακαριαία, αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο La Pitie-Salpetriere βαρύτατα τραυματισμένη, ωστόσο εξέπνευσε τα ξημερώματα. Αρχικά, η φημολογία ήθελε τον μεθυσμένο σοφέρ τους να ευθύνεται για το σφοδρό ατύχημα, ωστόσο ο πατέρας του Dodi, Mohammed, δεν σταμάτησε ποτέ να υποστηρίζει ότι ο γιος του δολοφονήθηκε.

Σήμερα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα σοκαριστικό στιγμιότυπο από το ατύχημα, το οποίο απεικονίζει την Πριγκίπισσα σοβαρά τραυματισμένη μέσα στην άμορφη μάζα σιδερικών του αυτοκινήτου.

Δείτε τη σοκαριστική φωτογραφία με την Πριγκίπισσα Diana στις τελευταίες στιγμές της ...
ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ>>


[Πηγή: peoplegreece.com]


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...