Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

5ος Γύρος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster - Αεροδρόμιο Τυμπακίου, 22- 23/11/2014

To Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου το αεροδρόμιο του Τυμπακίου θα φιλοξενήσει τους τελευταίους αγώνες για φέτος του πανελληνίου πρωταθλήματος Dragster αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, σε μια διοργάνωση που έχουν αναλάβει από κοινού τα σωματεία...
Φ.Ι.Μ.Α. και Α.Σ.Η.
Μπορούμε να πούμε πως πρόκειται για τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς και στα αυτοκίνητα και στις μοτοσυκλέτες, αφού από αυτόν θα κριθούν οι πρωταθλητές του 2014. Η πίστα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και βελτιώνεται συνεχώς έτσι ώστε να διαθέτει κορυφαία πρόσφυση, πράγμα που φαίνεται και από τους χρόνους που έχουν επιτευχθεί στο Τυμπάκι σε παλαιότερες διοργανώσεις.
Οι δηλώσεις συμμετοχής του αγώνα λήγουν την Τέταρτη 19/11.
Σημειώστε πως οι οδηγοί των αυτοκινήτων πρέπει να έχουν αθλητικό δελτίο της ΟΜΑΕ και οι οδηγοί των μοτοσυκλετών αθλητικό δελτίο της ΑΜΟΤΕ.
Για οδηγούς , συνόδους και θεατές μαζί με τα οχήματα τους, η εταιρεία ΑΝΕΚ-SUPER FAST προσφέρει έκπτωση 50% με τα καράβια της, ενώ παράλληλα η οργάνωση έχει εξασφαλίσει διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία σε πολύ χαμηλές τιμές.
Πληροφορίες στα τηλ.: 2810 301289, 6972 872 983

Για τον κανονισμό κάντε κλικ εδώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...