Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Lifestyle συλλογές BMW με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια

Η BMW έχει μακροχρόνια παράδοση στο πάντρεμα high-tech καινοτομιών και γοητευτικού στυλ που απευθύνεται στο συναίσθημα. Αυτή η φιλοσοφία διέπει και τις νέες BMW Lifestyle Collections. Τέσσερις διαφορετικές προϊοντικές οικογένειες – σοφιστικέ, κλασική, σπορ και κομψή – αιχμαλωτίζουν τη φαντασία με το ξεχωριστό στυλ τους. Γίνονται ο τέλειος σύντροφος στο ταξίδι και εντάσσονται άριστα στο περιβάλλον του σπιτιού. Το στοιχείο που κάνει το σπορ αλλά διαχρονικό design των αποσκευών BMW ιδιαίτερα ελκυστικό είναι η καθαρότητα των γραμμών. Τα αξεσουάρ αποπνέουν φινέτσα και δηλώνουν διεξοδική προσοχή στη λεπτομέρεια. Παιδικά αυτοκινητάκια και ακριβείς μινιατούρες για συλλέκτες ολοκληρώνουν τις νέες αφίξεις στις Lifestyle Συλλογές της BMW. Όλα τα προϊόντα διατίθενται στο www.bmw.gr/lifestyle και σε επιλεγμένα καταστήματα εμπόρων BMW.


BMW Collection.

Μερικές φορές και το δευτερόλεπτο μετράει – όπως η ώρα του check in στο αεροδρόμιο. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποδεικνύεται η χρησιμότητα μιας λαβής και μιας επεκτεινόμενης τηλεσκοπικής μπάρας. Η μαύρη Τσάντα Πιλότου BMW της σειράς Modernείναι ιδανική για αεροπορικά ταξίδια και σύντομες αποδράσεις. Δύο πρακτικές εξωτερικές θήκες προσφέρονται για τη μεταφορά αντικειμένων σε θέση εύκολης πρόσβασης. Το εσωτερικό τμήμα διαθέτει πλούσιο αποθηκευτικό χώρο. Η τσάντα έχει προδιαγραφές χειραποσκευής και ζυγίζει μόλις 3,2 kg. Η μεγαλύτερη Βαλίτσα Τρόλεϊ BMW ( Modern Trolley ), 22 ιντσών της ίδιας σειράς προσφέρει πρόσθετη άνεση με εύχρηστους ελαστικούς τροχούς και δύο πολύ ανθεκτικές λαβές. Ζυγίζει 3,7 kg. Η Τσάντα Laptop BMW της σειράς Modernμε ιμάντα ώμου και επενδυμένη λαβή είναι πανάλαφρη (500 g) και ευέλικτη. Δύο μεγάλοι χώροι με εσωτερική επένδυση μπορούν να φιλοξενήσουν laptop έως 15 ιντσών. Επίσης, η Τσάντα Laptop BMW Modern μπορεί να στερεωθεί στο πάνω τμήμα μιας βαλίτσας τρόλεϊ. Η Σπορ Τσάντα BMW Modern διαθέτει έναν ευρύχωρο κύριο θάλαμο. Επιπλέον έχει σχεδιαστεί με ποικίλες πρακτικές λεπτομέρειες όπως: μία πρόσθετη θήκη για κλειδί και έναν ευέλικτο χώρο παπουτσιών με δίχτυ εξαερισμού. Τέλος, περιλαμβάνει μία φαρδιά πλαϊνή θήκη με ειδικά χωρίσματα. Μία τσάντα για όλες τις χρήσεις που απαντά στις ανάγκες ενός δραστήριου τρόπου ζωής και ζυγίζει μόνο 1,2 kg.

Κομψό και πρακτικό – τοBMW Jacket διατίθεταισε μπλε/μαύρο. Περιλαμβάνει μία κρυφή εσωτερική τσέπη για τη φύλαξη πολύτιμων αντικειμένων ή κλειδιών αυτοκινήτου, και μεγάλες εσωτερικές τσέπες για tablets ή smartphones. Τα πρακτικά μανίκια εγγυώνται μέγιστη ελευθερία κινήσεων πίσω από το τιμόνι. Το δίχρωμο μπουφάν παντός καιρού, αποτελείται από αδιάβροχο ύφασμα εξωτερικά και επένδυση φλις που διατηρεί μία ευχάριστη θερμοκρασία. Η γυναικεία έκδοση είναι εφαρμοστή ενώ η ανδρική έκδοση έχει μακρύτερο κόψιμο.

Οι ίδιοι κανόνες που διέπουν τη ζωή ισχύουν και στο δρόμο: Όλα είναι θέμα σωστών αξεσουάρ. Γι’ αυτό, η BMW Iconic Collection προσφέρει μία σειρά πορτοφολιών από Ιταλικό δέρμα μοσχαριού κορυφαίας ποιότητας που εντυπωσιάζει με την αισθητική αλλά και την πρακτικότητά της. Τα Μανικετόκουμπα BMWαπό βουρτσισμένο, ανοξείδωτο ατσάλι με ελαστικό ένθετο είναι δημοφιλή αξεσουάρ που τείνουν να γίνουν classic στη Lifestyle Collection. Υιοθετούν το γνώριμο στυλ της μάσκας BMW και εφαρμόζουν άριστα στο καρπό. Με αυθεντική σχεδίαση, ειδικά για τη συλλογή Iconic, κλείνουν χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι. Το Κλιπ Χαρτονομισμάτων BMW ( Money Clip ) είναι κομψό και σοφιστικέ. Φέρει χαραγμένο λογότυπο BMW στο πίσω τμήμα, ενώ το ελαστικό ένθετο διευκολύνει τη χρήση του.

BMW M Collection .

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός ενέπνευσε τη δημιουργία των μοντέλων BMW M. Η BMW M Collection απευθύνεται στους λάτρεις της δύναμης και των επιδόσεων που απορρέουν από το ισχυρότερο γράμμα στον κόσμο: το M.

Εντυπωσιακό κόκκινο ή ματ μαύρο. Αυτές είναι οι δύο πλευρές του νέου γυναικείου μπουφάν δύο όψεων BMW M, το οποίο μεταμορφώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα ανάλογα με τη χρήση του. Το ελαφρύ μπουφάν είναι τέλειο για όλες τις καιρικές συνθήκες χάρη στο εφαρμοστό κόψιμο και το αντιανεμικό και αδιάβροχο εξωτερικό του ύφασμα. Το πρακτικό μπουφάν δύο όψεων κυκλοφορεί και σε αντρική έκδοση με τη μορφή του 2-σε-1 jacket της BMW . Αυτό το σκούρο μπουφάν παντός καιρού φέρει εντυπωσιακή αφαιρούμενη θερμική επένδυση σε έντονο κόκκινο Μ με λειτουργικές λεπτομέρειες. Η εξωτερική επένδυση δε ζαρώνει αφού κατασκευάζεται από υλικό με μνήμη σχήματος, ενώ η ακριβής διαμόρφωση του υποστρώματος διασφαλίζει θαυμάσια εφαρμογή και ελάχιστο βάρος. Τα αντιανεμικά καλύμματα κουμπιών και οι μεγάλες τσέπες από φλις παρέχουν άνεση ανεξαρτήτως καιρού. Το BMW M Carbon Chronoδείχνει την αξία του σε σκληρές συνθήκες χρήσης. Αυτό το εντυπωσιακό ρολόι χειρός από βουρτσισμένο, ανοξείδωτο ατσάλι είναι αδιάβροχο σε βάθος μέχρι 100 m και περιλαμβάνει πρόσοψη από ανθρακονήματα. Ένας λαμπερός κόκκινος δείκτης απεικονίζει την ώρα πίσω από το αντιχαρακτικό κρύσταλλο. Την τελική πινελιά βάζουν το δερμάτινο λουράκι με κόκκινο ένθετο.

BMW Kids Collection.

Η Ηλεκτρική Μετακίνηση (E-mobility) ξεκινά από τα παιδιά. Το παιδικό κόκκινο αυτοκινητάκι BMW Z 4 RideOnγια ηλικίες 3 – 5 ετών κατασκευάζεται από πλαστικό που δεν ρυπαίνει το περιβάλλον και προσφέρει δίωρη αυτονομία. Τα φώτα, φλας, τα ηχεία, η κόρνα και οι αγωνιστικοί ήχοι εγγυώνται γνήσια οδηγική αίσθηση. Επίσης υπάρχει έλεγχος έντασης ήχου εάν η κατάσταση αρχίζει να «αγριεύει». Το BMW Z4 RideOn έχει τελική ταχύτητα περίπου 4 km/h.


Μινιατούρες BMW .

Το μέγεθος δεν μετράει πάντα. Αλλά η τελειότητα μετράει, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Γι’ αυτό οι γνήσιες Μινιατούρες BMW είναι τόσο γοητευτικές. Η πιο πρόσφατη μινιατούρα της συλλογής είναι η BMW i 8 υπό κλίμακες 1:18, 1:43 και 1:64. Οι δυναμικές γραμμές του plug-in υβριδικού το τοποθετούν στην κορυφή οποιασδήποτε συλλογής. Το ρεαλιστικό μοντέλο κλίμακας 1:18 περιλαμβάνει αληθινό τιμόνι και συνοδεύεται από εντυπωσιακά έξτρα χαρακτηριστικά. Οι τροχοί κατασκευάζονται ελαστικό, ενώ οι ζώνες των καθισμάτων αποτελούνται από πραγματικό ύφασμα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...