Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

RALLY ACROPOLIS 2013: FLASH SS8 - 2η ημέρα - Eιδική Διαδρομή 8 (Γυμνό 2)

Ημερομηνία: 1η Ιουνίου
Ημέρα: 2η Flash No: 12
Eιδική Διαδρομή 8 (Γυμνό 2) Χλμ.: 17,61
Καιρικές συνθήκες: Σποραδική βροχή, 24° C
Κατάσταση δρόμου: Σκληρό χώμα, πολλές πέτρες

Το δεύτερο πέρασμα από την ειδική ήταν πολύ σκληρό για αυτοκίνητα και πληρώματα. Ο Evgeny Novikov σημείωσε τον καλύτερο χρόνο, με 2ο τον Jari-Matti Latvala. Στη Γενική κατάταξη ο Φινλανδός...
εξακολουθεί να προηγείται, αυξάνοντας τη διαφορά από τον Dani Sordo στα 44,7 δλ. Ο Khalid Al Qassimi εγκατέλειψε, αφού τουμπάρισε, μόλις 500 μ. μετά την εκκίνηση της ειδικής.

2 HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo
«Περίπου 7 χλμ. πριν από το τέλος κλατάρισε το λάστιχο. Χτυπάς πέτρες και πράγματα όλη την ώρα, δεν κατάλαβα τι έγινε». Ολοκλήρωσε την ειδική χωρίς μπροστά δεξί ελαστικό.

3 SORDO Daniel - DEL BARRIO Carlos
«Ήταν φρικτά. Δεν μπορείς να οδηγήσεις. Η ειδική είναι τελείως κατεστραμμένη, περνάς τις στροφές πολύ αργά. Αν πας ταχύτερα, θα έχεις κάποια ζημιά. Είναι σαν λοταρία. Πρέπει να ελέγξουμε περισσότερο τον Neuville».

4 OSTBERG Mads - ANDERSSON Jonas
«Πολύ σκληρή, με πέτρες, πολύ δύσκολο για το αυτοκίνητο, ζαλίστηκα από το κούνημα. Κλατάρισε το λάστιχο, δεν ξέρω πού». Κλαταρισμένο πίσω δεξί ελαστικό.

5 NOVIKOV Evgeny - MINOR Ilka
«Ήταν καλά, αλλά πολύ σκληρά. Προσπαθούσα να μην ακουμπήσω τίποτα. Να είμαι προσεκτικός, αλλά να έχω και ταχύτητα».

6 AL ATTIYAH Nasser - BERNACCHINI Giovanni
«Μεγάλες πέτρες, κάποια κομμάτια είναι βρεγμένα. Κάναμε καλό χρόνο, θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε με τον Andreas. Προσπαθήσαμε να μείνουμε στο δρόμο και να μη χτυπήσουμε κάποια πέτρα».

7 LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka
«Ήταν κοντρολαρισμένο οδήγημα, όπως είπε και ο συνοδηγός μου. Επιτέλους, βγαίνει η εμπειρία».

8 OGIER Sébastien - INGRASSIA Julien
«Ήταν πολύ πολύ σκληρά. Δεν ήταν ωραία να οδηγείς σε αυτές τις συνθήκες. Τόσο σκληρά, που δεν άντεξαν οι κάμερες. Ήλπιζα να φτάσουμε στη 10η θέση, αλλά τώρα δεν το νομίζω πια».

9 MIKKELSEN Andreas - MARKKULA Mikko
«Είναι καλύτερα με τα φρένα. Προφύλαξα το αυτοκίνητο, μου άρεσε η ειδική».

10 AL QASSIMI Khalid - MARTIN Scott
Εγκατέλειψε από έξοδο (τουμπάρισμα) 500 μ. από την εκκίνηση.

11 NEUVILLE Thierry - GILSOUL Nicolas
«Πολύ σκληρή, προφύλαξα το αυτοκίνητο. Δεν είναι εύκολο, κάναμε όμως ένα καθαρό πέρασμα, την ευχαριστήθηκα. Φρέναρα νωρίς, είχα καθαρές γραμμές, απέφυγα τις πέτρες, θα μπορούσα να πάω και ταχύτερα».

21 PROKOP Martin - ERNST Michal
«Στην τρίτη στροφή μετά τον τερματισμό βγήκε ο Κhalid. Το πρωί είπα πως είναι ωραία ειδική, τώρα δεν πιστεύω το ίδιο. Πολύ σκληρή. Δεν είχαμε κλαταρίσματα, αλλά πολλές επαφές».



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...