Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Opel Vivaro για επαγγελματίες: Δημοφιλές όχημα για όλες τις χρήσεις περιλαμβάνει την έκδοση Combi Life με ευέλικτο σύστημα καθισμάτων

Τώρα στη δεύτερη γενιά του, το Vivaro έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τις 500.000 μονάδες σε όλη την Ευρώπη και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή van στην κατηγορία GVW 3.0. Όπως ο μεγάλος αδερφός του Movano, με μία πλούσια γκάμα εργοστασιακών εκδόσεων...
(42 συνολικά) προσφέρει την κατάλληλη λύση για πολλές διαφορετικές ανάγκες μεταφορών.

Διατίθεται με δύο μεταξόνια και δύο ύψη οροφής van, με μέγιστη χωρητικότητα φορτίου 8,4 m3 και μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 1.207 kg. Η γκάμα αμαξωμάτων περιλαμβάνει panel van με μονή (single) ή διπλή (double) καμπίνα, ένα σασί για ειδικής παραγγελίας λύσεις μεταφορών και επιβατικές εκδόσεις Combi, όπως τα μοντέλα Tour και Life με παράθυρα. Το κορυφαίο Tour μπορεί να μεταφέρει μέχρι εννέα άτομα, ενώ το Life, τύπου MPV διαθέτει ένα ευέλικτο σύστημα καθισμάτων τεσσάρων ραγών με πάγκο που αναδιπλώνεται σε κουκέτα, αλλά και συρόμενα και αφαιρούμενα καθίσματα.

Η χαρακτηριστική οροφή ‘Jumbo’ της καμπίνας του Vivaro δημιουργεί μία αίσθηση εσωτερικής ευρυχωρίας, σε συνδυασμό με άριστη ορατότητα ενώ παράλληλα διευκολύνει την είσοδο και έξοδο από τα αυτοκίνητο. Ο καινοτόμος ευφυής σχεδιασμός της καμπίνας περιλαμβάνει 12 αποθηκευτικούς χώρους για χρήσιμα αντικείμενα επιπλέον της κεντρικής κονσόλας.

Όλες οι εκδόσεις αντλούν ισχύ από ένα κινητήρα 2.0 CDTI, με ισχύ 66 kW/90 hp ή 84 kW/114 hp. Και οι δύο διατίθενται με τεχνολογία ecoFLEX, και κιβώτιο Easytronic για τον κινητήρα 114 hp. Το ESP είναι προαιρετικό και στάνταρ για τις εκδόσεις Life.

Μία κομψή Color Line Edition για εκδόσεις panel van και combi είναι η τελευταία προσθήκη στη γκάμα. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει απόχρωση σε silver ή grey metallic και black ή sage pearlescent, με σκούρα φυμέ κρύσταλλα για τα πλαϊνά παράθυρα και φυμέ μονάδες προβολέων – με τελική πινελιά τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 16”.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...