Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

3η Πανελλήνια Εκθεση Κλασικών Οχημάτων

Το Σάββατο 29 Ιουνίου ανοίγει τις πύλες της η 3η Πανελλήνια Εκθεση Κλασικών Οχημάτων που θα διεξαχθή στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο. 

Tην έκθεση διοργανώνει το περιοδικό Classic Century με την υποστήριξη της ΛΕΚΟ (Λέσχης Κλασικών Οχημάτων Ηρακλείου) και την εταιρεία ανάπτυξης...
Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου (ΑΑΗ Α.Ε. ΟΤΑ).

Η έκθεση θα διαρκέσει 10 ημέρες και τα εγκαίνια της θα πραγματοποιηθούν το βράδυ του Σαββάτου στις 7.30 παρουσία των δημοτικών αρχών της πόλης μας. Επειτα από τη πολύ μεγάλη επιτυχία που είχε η περσινή έκθεση στο κλειστό γυμναστήριο στα 2 Αοράκια αποφάσισε ο πρόεδρος των Αθλητικών Εγκαταστάσεων κ. Γιάννης Δροσίτης να μας παραχωρήσει τμήμα του εσωτερικού χώρου του Παγκρητίου Σταδίου. Οφείλουμε ενα μεγάλο ευχαριστω και στον πρόεδρο αλλά και στον διευθυντή των Αθλητικών Εγκαταστάσεων κ. Τσιράκο Δημήτρη με τον οποίο έχουμε άψογη συνεργασία. 

Στην έκθεση θα μπορέσει ο επισκέπτης να θαυμάσει πάνω από 100 κλασικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και ποδήλατα μιας άλλης εποχής. Θα μπορέσουν οι νέοι να μάθουν και οι μεγαλύτερης ηλικίας να θυμηθούν ... Εκτός από τα κλασικά οχήματα θα υπάρχει και μεγάλη εκθεση φωτογραφίας με βάση το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα όπως χρησιμοποιήθηκε τις περασμένες δεκαετίες ως μέσο μετακίνησης, διασκέδασης ή εργασίας...
Photo από παλιότερη έκθεση

Τέλος θα μπορέσει ο επισκέπτης να ψηφίσει για το ομορφότερο κλασικό αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα όπως επίσης θα μπορεί να ενημερωθεί από ειδικούς πάνω σε θέματα αναπαλαίωσης οχημάτων.

Το εισητήριο έχει καθοριστεί στο ένα ευρώ και τα έσοδα θα αποδοθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Ηρακλείου.

Η είσοδος θα είναι από την πύλη 9 (ανατολικά του σταδίου) και το ωράριο θα είναι για τις καθημερινές από 5 το απόγευμα μέχρι 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από 10 το πρωϊ μέχρι 10 το βράδυ.

Καλούμε τους κατόχους κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί όπως επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6970 446565 ή 2810 230707 προκειμένου να τους δώσουμε πληροφορίες και οδηγίες για να φέρουν το κλασικο τους όχημα στην έκθεση μας.

Σας περιμένουμε
Ρασιδακης Μιχάλης
Πρόεδρος Λέσχης Κλασικών Οχημάτων Ηρακλείου Κρήτης
Εκδότης περιοδικού classic century


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...