Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΥΒΟΙΑ: Διοργάνωση αγώνα Enduro Mountain bike στα μονοπάτια του όρους Δίρφυ

Ο Φυσιολατρικός & Ορειβατικός Σύλλογος Στενής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενής και ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Κούτουρλα σε συνεργασία με την Evia Tours με χαρά σας ανακοινώνουν την διοργάνωση αγώνα Enduro Mountain bike στα μονοπάτια του όρους Δίρφυ.

Ύφος και παρουσίαση του αγώνα: Ακολουθώντας την τάση των ανάλογων διοργανώσεων του εξωτερικού επενδύσαμε στην ιδέα μίας νέας μορφής διοργανώσεων που έχουν σαν στόχο την...
προσέλκυση και εισχώρηση νέων ποδηλατιστών στο χώρο.

Οι διαδρομές του event: κατά βάση αποτελούνται από κατηφορικά μονοπάτια βάσει κανονισμών και εμπεριέχουν μέχρι και 10% ανηφορικά μονοπάτια. Οι αγωνιζόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν σε ένα αγώνα με 3 τουλάχιστον κατηφορικές πίστες(ειδικές διαδρομές), διαμορφωμένες ανάλογα και για τον πιο μέτριο αθλητή. Η μετάβαση απο την Expo Area μέχρι τις ειδικές διαδρομές μπορεί να γίνει με συνδυασμό (μεταφορικό μέσο ή πετάλι). Βασικό στόχος είναι η ένταξη περισσοτέρων αθλητών στο εν λόγω ανερχόμενο και στην ουσία νέο και πρωτοεμφανιζόμενο αγώνισμα για τα ελληνικα δεδομένα. Ο ακριβής αριθμός των πιστών, η τελική μορφή του αγώνα, και οι ακριβής διαδρομές θα ανακοινωθεί σε επόμενο δελτίο τύπου.

Η Expo Area η εκκίνηση και ο τερματισμός θα βρίσκονται εντός της κεντρικής εισόδου του γραφικού οικισμού Στενής Ευβοίας. Θα πραγματοποιηθούν παράλληλες πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες για μικρά και μεγάλα παιδιά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους κατοίκους του τόπου, τους επισκέπτες αλλά και τους αγωνιζόμενους να αποκτήσουν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία απ αυτή που μέχρι τώρα αποκόμιζαν από ανάλογα event.
enduromediterraneo 1

Σκοπός μας είναι ο αγώνας αυτός να προσδώσει έναν οικογενειακό χαρακτήρα στην διοργάνωση δίνοντας την δυνατότητα από τον μικρότερο μέχρι και τον μεγαλύτερο ανεξαρτήτως φύλλου, να συμμετέχει στα δρώμενα αφήνοντας του τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 14-15 Σεπτεμβρίου στην Στενή Ευβοίας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο http://enduromediterraneo.com και στη σελίδα Facebook. Η ιστοσελίδα θα μεταφραστεί έγκαιρα και στην Ελληνική γλώσσα.

Εγγραφές: http://enduromediterraneo.com/registration

Με την εγγραφή σας online πρίν, και όχι αργότερα απο τις 8:00 μ.μ. την Πέμπτη 12-90-2013 το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 30 ευρώ. Μετά απο την ημερομηνία αυτή, η εγγραφή σας θα είναι δυνατή στην reception του αγώνα το Σάββατο και την Κυριακή, με το κόστος αυξημένο κατα 5 ευρώ.

Πολιτική ακύρωσης: Ακύρωση είναι δυνατή μέχρι τις 1 Σεπτεμβρίου 2013. Μετά την ημερομηνία αυτή, δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή του τέλους εγγραφής είναι 30 ευρώ για ατομικές εγγραφές μόνο με την παρουσίαση ιατρικού πιστοποιητικού.
enduromediterraneo


Υπεύθυνος Διοργάνωσης : Κουνής Στέφανος - Steven Kounis
www.enduromediterraneo.com, enduromediterraneo@gmail.com, Facebook.
www.decline.gr, www.eviatours.com, www.kounis.gr.
Λιάσκα 9 Χαλκίδα
Tel : 6973856793
Skype : stkounis

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...