Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

RALLY ACROPOLIS 2013: FLASH SS7 - 2η ημέρα - Eιδική Διαδρομή 7 (Kλένια - Μυκήνες 2)

Ημερομηνία: 1η Ιουνίου
Ημέρα: 2η Flash No: 11
Eιδική Διαδρομή 7 (Kλένια - Μυκήνες 2) Χλμ.: 17,41
Καιρικές συνθήκες: Συννεφιά, 24° C
Κατάσταση δρόμου: Σκληρό χώμα 

Ο Jari-Matti Latvala σημείωσε έναν ακόμα πρώτο χρόνο και αύξησε τη διαφορά του από τον 2ο Dani Sordo στα 29,9 δλ. Ο Thierry Neuville παραμένει 3ος και ο Nasser Al Attiya 4ος, μόλις 15 δλ. μπροστά από τον Andreas Mikkelsen, ο οποίος...
έλυσε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τα φρένα του αυτοκινήτου του.


2 HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo
«Η επιφάνεια είναι πολύ τραχιά, κάτι πολύ δύσκολο για τα ελαστικά, που έχουν φθαρεί. Πρέπει να τα προφυλάξω. Θα είναι ένα μακρύ απόγευμα».

3 SORDO Daniel - DEL BARRIO Carlos
«Ήλπιζα να κερδίσω κάποιο χρόνο, αλλά ο δρόμος είναι τελείως κατεστραμμένος, με πολλές πέτρες. Το αυτοκίνητο χτυπούσε παντού και ο Jari πίεζε πολύ».

4 OSTBERG Mads - ANDERSSON Jonas
«Το αυτοκίνητο λειτουργεί. Είναι πολύ σκληρά εκεί έξω. Κάθε πέτρα είναι ένα εμπόδιο, και υπάρχουν πολλές. Θα πιέσω, αλλά θα προφυλάξω και το αυτοκίνητο».

5 NOVIKOV Evgeny - MINOR Ilka
«Σε μια αριστερή στροφή φρενάρισα στην άσφαλτο. Υπήρχε πολύ χώμα, γλιστρήσαμε και κάναμε τετ-α-κε».

6 AL ATTIYAH Nasser - BERNACCHINI Giovanni
«Προσπαθούμε για το καλύτερο, να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη 5άδα. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τους πρωινούς χρόνους. Το αυτοκίνητο λειτουργεί καλά. Είμαστε σίγουροι πως ο Andreas θα μας πιέσει».

7 LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka
«Ήταν καλά, κανένα πρόβλημα, το αυτοκίνητο ήταν καλό. Σε σημεία σκληρά χρειάζεται πολλή προσοχή». 8 OGIER Sébastien - INGRASSIA Julien
«Είναι σκληρές οι ειδικές στην Ελλάδα. Στο γρήγορο κομμάτι είχα μια επαφή, δεν ξέρω με τι, αλλά υπήρχε επαφή». Ολοκλήρωσε την ειδική με σκισμένο εμπρός ελαστικό.

9 MIKKELSEN Andreas - MARKKULA Mikko
«Είχα καλό ρυθμό και νιώθω καλύτερα το αυτοκίνητο, αλλά και με το γεγονός πως έχω φρένα! Είμαι ικανοποιημένος. Προσπαθώ να αποφύγω τα σημεία με πέτρες».

10 AL QASSIMI Khalid - MARTIN Scott
«Ανησυχούσα για τις πέτρες και κάποια στιγμή αναρωτήθηκα γιατί έχουμε τόση σκόνη μέσα στο αυτοκίνητο». Ξεκουμπωμένο πίσω αριστερό παράθυρο.

11 NEUVILLE Thierry - GILSOUL Nicolas
«Πολλές πέτρες στις γραμμές, πολλές φόρες νόμιζα ότι εδώ τελείωσα. Αλλά τα ελαστικά είναι γερά. Κάναμε μισό τετ-α-κε και χάσαμε».

21 PROKOP Martin - ERNST Michal
«Προσπάθησα να πιέσω, αλλά έκανα πολλά μικρά λάθη. Δεν είναι εύκολο για το αυτοκίνητο. Ο χρόνος δεν είναι κακός».


Ελληνικό πρωτάθλημα
Ημερομηνία: 1η Ιουνίου
Service: D



87 ΧΑΛΚΙΑΣ Θέμης - ΜΑΧΑΙΡΑΣ Λεωνίδας
«Σε όποια σημεία το έδαφος είναι κακό πηγαίνουμε σιγά, ενώ όπου το έδαφος είναι καλό προσπαθούμε να ανταμείψουμε τους πολλούς θεατές προσφέροντάς τους θέαμα. Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό και μας βοηθάει σε αυτό».

89 ΖΟΥΝΗΣ Γιάννης - ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ Σπύρος
«Φυλάξαμε το αυτοκίνητο έως το σέρβις, γιατί το ταλαιπωρήσαμε στη 2η ειδική. Συνεχίζουμε και όλα είναι καλά».

90 ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ Γιώργος - ΒΛΑΧΟΓΕΝΗΣ Ανδρέας
Εγκατέλειψαν στη 2η ειδική με σπασμένο ψαλίδι.

93 ΚΑΛΤΣΟΥΝΗΣ Χάρης - ΠΕΡΙΔΗΣ Ανδρέας
Εγκατέλειψαν στη 2η ειδική, με πρόβλημα στην πολλαπλή εξαγωγής.

131 ΝΙΩΡΑΣ Γρηγόρης - ΚΑΚΑΛΗΣ Κωνσταντίνος
Εγκατέλειψαν μετά την 1η ειδική, με πρόβλημα στην ανάρτηση. Θα επανεκκινήσουν αύριο.

132 ΚΥΡΚΟΣ Λάμπρος - ΠΟΛΥΖΩΗΣ Γιώργος
«Ξεκινήσαμε επιφυλακτικά, γιατί δε γνωρίζαμε ακριβώς την κατάσταση του δρόμου. Υπήρχε κόσμος στις ειδικές διαδρομές, ενώ οι ε.δ. ήταν ωραίες. Περιμέναμε να υπάρχουν περισσότερες πέτρες στις ειδικές διαδρομές, αλλά ευτυχώς η κατάσταση ήταν καλύτερη. Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα και είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα ως τώρα».

133 ΣΠΑΝΟΣ Διονύσης - ΓΚΟΤΟΒΟΣ Σωτήρης
«Στην 1η ειδική είχαμε κλατάρισμα, και μετά ακολουθήσαμε ρυθμό επιστροφής. Οι ειδικές διαδρομές είχαν πολλές πέτρες».

134 ΨΥΛΛΟΣ Δημήτρης - ΚΟΝΤΟΣ Κώστας
«Οι δύο πρώτες ειδικές διαδρομές ήταν καλές για εμάς. Στην 3η ειδική είχαμε ένα τετ-α-κε, ενώ στην τελευταία αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με το τούρμπο. Τώρα θα αλλάξουμε τουρμπίνα, ώστε αύριο να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε ξανά στην ωραία μάχη που είχαμε σήμερα. Ο Λάμπρος (Κύρκος) κινήθηκε πολύ ωραία σήμερα».

136 ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ Νίκος - ΜΑΛΑΚΤΑΡΗ Ελένη
«Διασκεδάσαμε πολύ. Υπήρχαν περιθώρια για καλύτερες επιδόσεις, όμως είχαμε μεγάλη αποχή από τους αγώνες και δε θέλαμε να το ρισκάρουμε».

138 ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ Στέλιος - ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Γρηγόρης
«Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με το πίσω ημιαξόνιο του αυτοκινήτου μας, οπότε έπρεπε να το φυλάξουμε όσο περισσότερο μπορούσαμε. Είμαστε χαρούμενοι που γυρίσαμε πίσω».

141 ΜΟΥΡΙΚΗΣ Αλέξανδρος - ΚΟΥΖΙΩΝΗΣ Χρήστος
Εγκατέλειψαν στη 2η ειδική με πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων.

143 ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ Σάββας - ΑΚΡΑΤΟΣ Βαγγέλης
«Είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί πήγαμε πολύ καλά. Οι δρόμοι ήταν χειρότεροι από ό,τι πέρυσι. Ακολουθήσαμε ένα σταθερό ρυθμό, γιατί θέλαμε και να φυλάξουμε το αυτοκίνητο για αύριο».

145 ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ Κωνσταντίνος - ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ Μάριος
Εγκατέλειψαν στην 3η ειδική από σπασμένη εμπρός ανάρτηση.

146 ΓΙΩΤΗΣ Γιάννης - ΒΟΤΣΗΣ Γιώργος
«Είχαμε 2 κλαταρίσματα στη 2η ειδική, ενώ στην 1η είχαμε πρόβλημα με την αντλία βενζίνης. Ακόμα, αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με την πίσω ανάρτηση. Ευτυχώς, καταφέραμε να γυρίσουμε πίσω και είμαστε πολύ τυχεροί. Ο αγώνας ήταν πολύ σκληρός».


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...