Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Υψηλή τεχνολογία από την Toyota

Με οδηγό τη συνεχή αναζήτηση του «καλύτερου τρόπου» και, αποδεδειγμένα, με σεβασμό στη μοναδικότητα με την οποία ο καθένας ζει και κινείται, η Toyota, η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ελλάδα, προσφέρει στους πελάτες της, την πληρέστερη γκάμα κινητήρων: Μultifuel Drive LPG, Hybrid Synergy Drive, Toyota Optimal Drive - Petrol, Τoyota Optimal Drive - Diesel

Multifuel Drive LPG
Το LPG είναι ένα δοκιμασμένο, εξαιρετικά ασφαλές και οικονομικό καύσιμο που χρησιμοποιείται ευρέως εδώ και χρόνια. Multifuel Drive LPG λέγεται η νέα καινοτομία της Toyota – η ευφυής προσθήκη του υγραερίου, ως δεύτερο καύσιμο σε βενζινοκίνητο όχημα, χωρίς επεμβάσεις στον...
κινητήρα ή τον εγκέφαλο του οχήματος. Ως αποτέλεσμα, ανά πάσα στιγμή, εναλλάσεται η κίνηση του οχήματος, μεταξύ βενζίνης και υγραερίου με το απλό άγγιγμα ενός κουμπιού.

Με το Multifuel Drive LPG της Τoyota, ο πελάτης απολαμβάνει στην πράξη: Οικονομία από την πρώτη σταγόνα. Άμεση εξοικονόμηση 40% στο κόστος καυσίμου, λόγω χαμηλής τιμής του υγραερίου. Με περισσότερα από 5,5 εκατομμύρια υγραεριοκίνητα οχήματα στην Ευρώπη -μεταξύ των οποίων και οχήματα μαζικής μεταφοράς- η σύγχρονη υγραεριοκίνηση υπόκειται σε αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας.

H τεχνολογία Multifuel Drive LPG επενδύεται με την πληρέστερη εγγύηση στην κατηγορία της, που είναι και μεταβιβάσιμη. Παράλληλα, προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη μακροβιότητα στον κινητήρα χάρη στην πιο ξεκούραστη λειτουργία, υπό χαμηλότερες θερμοκρασίες και με τελειότερη καύση, απαλλαγμένη από υπολείμματα.

Η προηγμένη τεχνολογία υγρής έγχυσης εξασφαλίζει εξαιρετικές επιδόσεις (συγκρίσιμες με χρήση βενζίνης 100 οκτανίων), ενώ παράλληλα, το κόστος κίνησης παραμένει εξαιρετικά χαμηλό. Δύο άμεσα διαθέσιμα ρεζερβουάρ για μεγαλύτερη επάρκεια σε μακρές αποστάσεις χρονικές περιόδους χωρίς ανεφοδιασμό. Τελειότερη καύση με χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και μικροσωματιδίων.

Hybrid Synergy Drive (HSD)
H Toyota για να διευκολύνει με απλό τρόπο, σε κάθε πτυχή, την οδηγική καθημερινότητα των πελατών της, δημιούργησε πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο, την ευφυή και προηγμένη τεχνολογία της πλήρους υβριδικής τεχνολογίας (ΗSD). Με περισσότερες από 3.3 εκ. πωλήσεις παγκοσμίως, η πλήρης υβριδική τεχνολογία HSD αποτελεί έναν ευφυή συνδυασμό κινητήρων, που προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες οδήγησης εναλλάσσοντας τον ηλεκτροκινητήρα με τον βενζινοκινητήρα ή χρησιμοποιώντας και τους δύο μαζί, ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη οικονομία και εξαιρετικές επιδόσεις.
Η πλήρως υβριδική τεχνολογία της Toyota δεν είναι απλώς η τεχνολογία που οδηγεί στο μέλλον. Είναι το μέλλον. H Τoyota είναι η μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία που την ανέδειξε ως «τρόπο ζωής»!!!

Με την πλήρως Yβριδική Tεχνολογία (HSD) της Τoyota, ο πελάτης απολαμβάνει στην πράξη: Κορυφαία οικονομία. Κατανάλωση μόλις 3,8 λίτρα/100 χλμ. εντός κι εκτός πόλης, με αυτονομία 1.150 χλμ. και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Επιπλέον, πολύ χαμηλές δαπάνες συντήρησης, ακόμα χαμηλότερες κι απ’ όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Β.

Δυναμική οδήγηση με 136hp και 21 κιλά άμεσης ροπής. Κορυφαία εμπειρία οδήγησης. Αυτόνομη, εντελώς αθόρυβη ηλεκτροκίνηση με μηδενική κατανάλωση και ρύπους σε ταχύτητες έως 50χλμ/ώρα. Αδιάλειπτη και ισχυρή επιτάχυνση που χαρίζει δυναμική αίσθηση οδήγησης με ακαριαία ανταπόκριση και στους 4 τύπους οδήγησης. Ανετη και απολαυστική οδήγηση το προηγμένο κιβώτιο e-CVT και 3 επιλογές οδήγησης ανάλογα με τις ανάγκες του οδηγού.

Χαμηλές εκπομπές ρύπων και σωματιδίων σε μεγαλύτερες ταχύτητες, το 1/10 των ΝΟx συγκριτικά με το Diesel! Με 89γρ. CO2 και συνεχή ανακύκλωση ενέργειας. Η ισχυρή μπαταρία του κινητήρα διαρκεί για πάντα. Βραβευμένη αξιοπιστία απο ανεξάρτητους παγκόσμιους οργανισμούς αξιολόγησης.

Petrol
Μία πλειάδα τεχνολογιών καινοτομιών και βελτιώσεων κρύβονται κάτω από την ονομασία Toyota Optimal Drive, που υπογράφει τους κινητήρες βενζίνης Toyota. Πρόκειται για μία ευρεία γκάμα ατμοσφαιρικών κινητήρων (1.0, 1.33, 1.6, 1.8 και 2.0lt).

Τέσσερις φορές βραβευμένος «Διεθνής κινητήρας της χρονιάς», ο τρικύλινδρος 1.0lt χαρίζει σπιρτάδα και οικονομία στα Aygo, iQ και Yaris. Ο εξελιγμένος κινητήρας 1.33lt εξοπλίζει τα περισσότερα μοντέλα Τoyota (iQ, Yaris, Verso-S, Urban Cruiser, Corolla, Auris) και είναι ο δημοφιλέστερος ατμοσφαιρικός κινητήρας Toyota, με αξιοζήλευτη αξιοπιστία, ζωηρές επιδόσεις και τεχνολογίες οικονομίας.
Δυναμικότερες επιλογές στα 1.6lt/132hp (Auris, Corolla, Avensis), στα 1.8lt/147hp (Avensis) ή 2.0lt/158hp (RAV4) προσφέρουν επιδόσεις με υποδειγματική κατανάλωση.

Με τους κινητήρες βενζίνης της Toyota, ο πελάτης ανακαλύπτει:

• Ποικιλία συστημάτων μετάδοσης από το νέο 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, έως το πρωτοποριακό κιβώτιο συνεχούς μεταβαλλόμενης σχέσης (CVT) Multidrive S με 7-τάχυτη σειριακή λειτουργία.

• Τεχνολογίες μεγιστοποίησης της ισχύος και αυξημένης οικονομίας καυσίμου, όπως κατά περίπτωση:
- Valvematic: επαναστατικό σύστημα βέλτιστης βύθισης και χρονισμού βαλβίδων για εντυπωσιακές επιδόσεις σε όλο το φάσμα των στροφών (10% περισσότερη ισχύ) με 10% χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων και εκπομπές ρύπων.
- Stop & Start: αυτόματη διακοπή της άσκοπης κατανάλωσης του κινητήρα όταν το αυτοκίνητο είναι σε στάση, αλλά και ακαριαία, ομαλή επανεκκίνηση μόλις το θελήσουμε.
- Dual VVT-i: ένας έξυπνος ηλεκτρονικός υπολογιστής που βελτιστοποιεί την αναπνοή του κινητήρα για μεγαλύτερη ευελιξία, περισσότερη ισχύ στις υψηλές στροφές, περισσότερη ροπή στις χαμηλές και αυξημένη αποδοτικότητα που σημαίνει «οικονομία»!!!

Diesel
Αξιόπιστοι κινητήρες για πραγματικά δυναμική εμπειρία οδήγησης και χαμηλό κόστος, χάρη στην τεχνολογία Toyota Optimal Drive και τις βελτιστοποιήσεις Euro 5 στο σύνολο των πετρελαιοκινητήρων Toyota. Για παράδειγμα, ο προηγμένος κινητήρας χαμηλού κυβισμού 1.4 D-4D, προσφέρει αποδεδειγμένα τη ροπή ενός πετρελαιοκινητήρα 1.6lt και την οικονομία ενός 1.2l, με στάνταρ 6τάχυτο κιβώτιο!

Με τους κινητήρες πετρελαίου της Toyota, ο πελάτης απολαμβάνει σε κάθε διαδρομή:

• Υψηλή ροπή, αισθητή από τις χαμηλές στροφές και σε ευρύ φάσμα που ενισχύει την οδηγική εμπειρία.
• Εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου, κραδασμών και τριγμών, όμοια με ενός βενζινοκινητήρα.
• Δυναμική οδήγηση χάρη στην τεχνολογία common-rail που χρησιμοποιεί αντλία υψηλής πίεσης και ηλεκτρονικά ελεγχόμενους ψεκαστήρες για να τροφοδοτήσει την ακριβή ποσότητα καυσίμου, τη σωστή στιγμή, ακριβώς στο κέντρο του θαλάμου καύσης.
• Ελαχιστοποίηση της εκπομπής ρύπων χάρη στο ειδικό Φίλτρο Κατακράτησης Mικροσωματιδίων Πετρελαίου (DPF).

Επιπλέον, σ’ αυτό το σημείο πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα, πως οι νέοι εξελιγμένοι κινητήρες Euro 5 του Hilux (D-4D 2.5l και 3.0l), επιτυγχάνουν ασυναγώνιστες επιδόσεις σε συνδυασμό με τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και τη μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου σε κάθε ξεχωριστή κατηγορία, ακόμη και αν συγκριθούν με κινητήρες χαμηλότερου κυβισμού και ιπποδύναμης!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...