Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

MINI United 2012 στην Le Castellet της Γαλλίας!

Μόναχο/Le Castellet. Η καρδιά της παγκόσμιας Κοινότητας ΜΙΝΙ, χτύπησε στο MINI United 2012 στην Le Castellet της Γαλλίας. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου συγκέντρωσε και πάλι οπαδούς ΜΙΝΙ από όλο τον κόσμο και ταξιδιώτες από σχεδόν 50 χώρες, οι οποίοι απόλαυσαν ένα μοναδικό συνδυασμό live μουσικής και αυτοκινητιστικής δράσης στο Σιρκουί Paul Ricard. Η πρώην πίστα διεξαγωγής grand prix της F1 αποδείχτηκε ιδανική για αγώνες MINI Trophy και MINI Rushour, ενώ τα συγκεντρωμένα πλήθη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά μουσικά δρώμενα και ποικίλες σπορ δραστηριότητες. Πράγματι, το ΜΙΝΙ brand έδωσε το παρών σε όλο του το μεγαλείο με ένα πρόγραμμα που περιλάμβανε μεταξύ άλλων...
stuntshow test drives με τα τελευταία μοντέλα ΜΙΝΙ και Track Drives όπου οι οδηγοί ΜΙΝΙ είχαν τη δυνατότητα να τρέξουν με τα δικά τους αυτοκίνητα στη θρυλική πίστα ‘ακολουθώντας τα ίχνη’ ενός επαγγελματία οδηγού αγώνων. Το highlight του Σαββατοκύριακου ήταν μία αποκλειστική πρώτη παρουσίαση του νέου MINI John Cooper Works GP.

Τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και θιασώτες του design πλαισίωσαν στη μεγαλύτερη συνάντηση του MINI, φανατικοί οπαδοί της διεθνούς μουσικής σκηνής, κάτι που δεν ήταν έκπληξη αφού στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και μερικά από τα πιο καυτά ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος. Ο θρύλος της ροκ Iggy Pop ‘έβαλε φωτιά στη σκηνή’ με τη μπάντα του Iggy and the Stooges, πριν πάρει τη σκυτάλη ο DJ Martin Solveig ο οποίος ήρθε από το Παρίσι για να ξεσηκώσει το πλήθος με τις ‘έξαλλες’ επιλογές του. Το Σάββατο συνεχίστηκε η παρέλαση με καλλιτέχνες όπως το δυνατό punk-pop ντουέτο, υποψήφιο για Grammy, The Ting Tings. Το αισθαντικό ρεπερτόριο των Gossip μας θύμισε γιατί ο θρύλος της μόδας Beth Ditto ανακηρύχτηκε η Πιο Cool Γυναίκα στον Πλανήτη (Coolest Woman on the Planet).

Ο αριθμός των οπαδών από όλο τον κόσμο που είχαν παρακολουθήσει το περσινό MINI United στο Silverstone της Βρετανίας ήταν 25.000 αλλά φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με 30.000 άτομα να ‘κάνουν κατάληψη’ επί τρεις ημέρες του σιρκουί Paul Ricard στο Le Castellet. Οι περισσότεροι τίμησαν το γεγονός ερχόμενοι με το δικό τους ΜΙΝΙ, ενώ μερικοί οδήγησαν ακόμα και 6.490 km από την άκρη της Ρωσίας μέχρι τη Γαλλία. Εκεί ενώθηκαν με άλλους θιασώτες του ΜΙΝΙ από ΗΠΑ, Ιαπωνία και Καναδά, οι οποίοι είχαν επίσης σημειώσει την ημερομηνία αυτή στο ημερολόγιό τους. Χάρη στη μοναδική συλλογή μοντέλων ΜΙΝΙ, το MINI Club Area το οποίο εκπροσωπεί 24 λέσχες ΜΙΝΙ από όλο τον κόσμο – μία θρυλική πλέον σκηνή για υψηλής αισθητικής αυτοκίνητα με το όνομα Beauty Parking - αλλά και ολόκληρη η γκάμα προϊόντων MINI, αποτέλεσαν ακόμα ισχυρότερο πόλο έλξης για τους θαυμαστές του brand.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...