Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ MERCEDES - BENZ: Νέο Mercedes Antos

Η Mercedes-Benz μεγαλώνει την οικογένεια των βαρέων φορτηγών της με ένα νέο μέλος, το Mercedes-Benz Antos, ένα επαγγελματικό όχημα ειδικά σχεδιασμένο για βαριές διανομές. Τα αποκαλυπτήρια του νέου φορτηγού θα γίνουν το Σεπτέμβριο στην έκθεση επαγγελματικών οχήματων IAA στο Ανόβερο. Με τη δημιουργία του νέου Antos, η Mercedes-Benz είναι ο πρώτος κατασκευαστής που ανέπτυξε μία κατηγορία φορτηγού, ειδικά σχεδιασμένο για τις πολυποίκιλες απαιτήσεις των μεταφορών βαρέων διανομών.

Το Mercedes-Benz Antos υπόσχεται στον επιχειρηματία-μεταφορέα αλλά και στον οδηγό, έναν απλό και άψογο χειρισμό καθώς και εξαιρετική αποδοτικότητα. Η σχεδίασή του φανερώνει σε πολλά σημεία τη συγγενική σχέση του με το...
Mercedes-Benz Actros, αλλά οι τελείως διαφορετικές απαιτήσεις του κλάδου των βαρέων διανομών για τις καμπίνες, δίνουν στο νέο φορτηγό το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα.

Οι καμπίνες πλάτους 2,30 μέτρων, είναι ειδικά σχεδιασμένες για βαριές διανομές και είναι διαθέσιμες σε μικρές και μεσαίες εκδόσεις. Και οι δύο εκδόσεις προσφέρουν ένα μοναδικό συνδυασμό εύκολης πρόσβασης, βελτιωμένης εργονομίας και έξυπνης λειτουργικότητας.

Η καρδιά της νέας γκάμας μοντέλων είναι οι κινητήρες Εuro VI της «Νέας Γενιάς Κινητήρων» οι οποίοι παράγονται στο Mannheim, και παρουσιάστηκαν φέτος το Μάρτιο. Με συνολικά 13 επίπεδα ιπποδυνάμεων, το Mercedes-Benz Αntos καλύπτει ένα ευρύ φάσμα από 175 kW (238 hp) έως 375 kW (510 hp).

Τα νέα οχήματα είναι διαθέσιμα ως πλαίσια και ως τράκτορες με συνολικά 67 μεταξόνια (από 2650 mm έως 6700 mm). Ο οδηγός υποστηρίζεται στα καθημερινά του καθήκοντα από το πλήρως αυτοματοποιημένο κιβώτιο PowerShift. Η ασφάλεια βελτιώνεται ακόμη περισσότερο με την προσθήκη προαιρετικών συστημάτων ασφαλείας όπως το Active Brake Assist που ανταποκρίνεται ακόμη και σε στατικά εμπόδια.

Στο βασικό πρόγραμμα των νέων οχημάτων βαρέων διανομών Mercedes-Benz Antos και των νέων οχημάτων μακρινών αποστάσεων Mercedes-Benz Actros προστίθενται και δύο ειδικές εκδόσεις, οι οποίες βελτιώνουν επιπρόσθετα την αποδοτικότητα των δύο κατασκευαστικών σειρών. Το “Loader” με χαμηλό απόβαρο σχεδιάστηκε για μέγιστο ωφέλιμο φορτίο. Το “Volumer” προσφέρει μέγιστο όγκο φορτίου χάρη στο χαμηλό πλαίσιο, στο χαμηλό σημείο ζεύξης καθώς και στο εσωτερικό ύψος φόρτωσης τριών μέτρων.

Οι βαρέες διανομές συμπεριλαμβάνουν εκτός των άλλων, τις περιφερειακές μεταφορές εμπορευμάτων, όπως π.χ. τροφίμα. Το εμπόριο είναι ένας από τους κύριους κλάδους. Τα φορτηγά με υπερκατασκευή κλειστού τύπου ή ψυγείο τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως σε αυτόν τον τομέα, αντιπροσωπεύονται ισομερώς σε αστικά κέντρα, σε επαρχιακό δίκτυο αλλά και σε εθνικές οδούς.

Από τις παραπάνω εφαρμογές προκύπτουν ιδιαίτερες απαιτήσεις για ένα ιδανικό όχημα για τις βαρέες διανομές: αυτό που χρειάζεται είναι πολύ καλή ορατότητα και εργονομία. Το ευρύ φάσμα ιπποδυνάμεων καλύπτει τις απαιτήσεις της επαρχιακής τοπογραφίας και των φορτίων. Οι πολλαπλές στάσεις και οι συχνές αλλαγές δρομολογίων κάνουν τη σωστή διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας απαραίτητη – και βέβαια κάθε επιχειρηματίας επιθυμεί το φορτηγό του να είναι αντιπροσωπευτικό της εταιρείας του.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...