Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το άλλο πρόσωπο του Ράλλυ Ακρόπολις

Φανταστήκατε ποτέ ένα WRC με δύο τροχούς; Το Ράλλυ Ακρόπολις και η Fidusa, μια ελληνική εταιρεία κατασκευής χειροποίητων αγωνιστικών ποδηλάτων με έδρα τη Ρόδο, προχώρησαν στη δημιουργία τριών ποδηλάτων βουνού, αφιερωμένων στους Κατασκευαστές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Καθένα μοναδικό και ξεχωριστό, βαμμένο στα χρώματα των Citroen...
Total WRT, Ford WRT και WRC Team MINI Portugal, αφού υπογραφεί από έναν οδηγό εκ των τριών εργοστασίων, θα εκτεθεί στο χώρο του Service Park, στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Παράλληλα, τα τρία ποδήλατα θα δημοπρατηθούν, δίνοντας την ευκαιρία σε έναν ή περισσότερους θεατές ή άλλους ενδιαφερομένους να κάνουν δικό τους το κάθε συλλεκτικό κομμάτι.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για τη στήριξη του έργου και των σκοπών της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ), που φέτος συμπληρώνει 75 χρόνια προσφοράς στο παιδί με αναπηρία και την οικογένειά του.
Σ’ αυτή την τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο για όλους μας, η ΕΛΕΠΑΠ κλονίζεται από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά σε καμία περίπτωση δε θέλει να στερήσει από τα παιδιά της με αναπηρία, τα «Βήματα Ζωής», το πρόγραμμα αποκατάστασης που τους προσφέρει.

Η δημοπρασία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 24 Μαΐου και θα διεξαχθεί αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας αγοραπωλησιών www.ricardo.gr που ως μέλος αυτής της συνεργασίας δε θα λάβει την προβλεπόμενη προμήθεια.

Δείτε τα ποδήλατα εδώ.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...