Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2o Cross Country Enduro

Θήβα (Μοσχοπόδι) 18 Δεκεμβρίου 2011 O αγώνας των αρχηγών!

Επειδή Enduro δεν είναι μόνο οι ειδικές διαδρομές... επειδή το Enduro δεν είναι μόνο για τους πρωταθλητές...

αλλά επειδή και οι Πρωταθλητές, οι σκληροτράχηλοι και οι δυνατοί θέλουν να έχουν το δικό τους τερέν για να ξεχωρίσουν... !

To Cross Country Enduro Rally Trophy επανέρχεται!

2ος Αγώνας στο Μοσχοπόδι στη Θήβα, στις 18 Δεκεμβρίου!

3 - 4 κύκλοι…
18 κύπελλα περιμένουν τους καλύτερους…
15 ενδιάμεσοι κριτές – ΣΕΔ περιμένουν να σας «τσεκάρουν» στα…
28 όμορφα χιλιόμετρα μιας συνεχόμενης Ειδικής διαδρομής σε γνήσιο περιβάλλον Enduro,
112 συνολικά χιλιόμετρα περιμένουν τους αθλητές, με ένα διάλλειμα στη μέση!
250 Red Bull θα μας δώσουν φτερά στα δύσκολα σημεία.

i. Junior (μέχρι 25 ετών)
ii. Major Class (25 έως 40 ετών)
iii. Senior(άνω των 40 ετών)
iv. Amateurs (που θέλουν απλά 2 κύκλους…)

Σας περιμένουμε όλους ως αγωνιζόμενους ή ως θεατές, στο λασπωμένο Μοσχοπόδι, για ένα θέαμα που θα σας συναρπάσει!

Δηλώστε ΑΜΕΣΑ συμμετοχή!

Περισσότερα στο www.offroadteam.gr όπου θα βρίσκετε όλες τις πληροφορίες καθώς και τα πιο θεαματικά σημεία όπου θα συγκεντρώσουν τα βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς!

Αρωγοί του Enduro Rally Cross Country είναι οι Red Bull, Colori, Denicol, Michelin, UFO. Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι ιστοσελίδες www.dirt-bike.gr, www.motorsite.gr, www.pitlane.gr, www.MrBike.gr, www.Bikeit.gr και φυσικά το www.trailride.gr. Οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού θα υποστηρίζουν τους αγώνες μας!


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...