Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η κοινή εκδήλωση της Peugeot με την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας της Peugeot με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν πριν από μερικές ημέρες τα γραφεία της Lion Ελλάς και συναντήθηκαν με τους φιλάθλους που τους ανέμεναν με ιδιαίτερη ανυπομονησία.

Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κέβιν Μιραλάς, Ραφίκ Τζιμπούρ, Γιάννης Φετφατζίδης, Γιάννης Ποτουρίδης, Νταβίντ Φουστέρ και Μπαλάς Μέγκιερι μοίρασαν ...
αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες με όλους, ενώ χάρισαν μπαλόνια στα μικρά – και μεγάλα!- παιδιά που τους περίμεναν, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων, και οι ποδοσφαιριστές υποσχέθηκαν ότι αυτή η εκδήλωση θα επαναληφθεί σύντομα για όλους όσους δεν μπόρεσαν να παραστούν.

Στις δηλώσεις του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ευχαρίστησε την Peugeot για τη χορηγική υποστήριξή της στην ομάδα και υποσχέθηκε ακόμη περισσότερες επιτυχίες για την πειραϊκή ομάδα.

Η Lion Ελλάς ΑΕ, Γενική Αντιπροσωπεία της Peugeot στην Ελλάδα, θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τους παίκτες που συμμετείχαν όσο και τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που βοήθησε στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσαν αλλά κυρίως για την καλή τους διάθεσή!



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...