Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πολυνίκης στο Michelin Challenge Bibendum 2011 με 5 οχήματα η Mercedes και smart η Daimler AG

Oύτε ένα, ούτε δύο αλλά 14 βραβεία συνολικά απέσπασε η Daimler AG με πέντε οχήματα στον ενδέκατο διαγωνισμό Michelin Challenge Bibendum 2011.

Σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του κόσμου για τη βιώσιμη κινητικότητα, η εταιρία κέρδισε επάξια δεκατέσσερις...
τιμητικές διακρίσεις αποδεικνύοντας ότι φέτος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογικών εφαρμογών για τα οχήματά της: σε όλες τις κατηγορίες, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Mercedes-Benz και smart έπεισαν τους κριτές από πλευράς περιβαλλοντικών επιδόσεων, χειρισμού και οδηγικής απόλαυσης.

Τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος σε τρεις «αγώνες» - δοκιμασίες καθημερινής χρήσης, με διαφορετικούς τρόπους. Eμφαση δόθηκε στην επιτάχυνση, το φρενάρισμα και τον χειρισμό, τον θόρυβο, την εκπομπή καυσαερίων και CO2 («well-to-wheel») καθώς και την κατανάλωση καυσίμου. Η A-Class E-CELL κέρδισε τις εντυπώσεις όσον αφορά τον τομέα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Κέρδισε στην κατηγορία «Aυτοκίνητα παραγωγής και πρωτότυπα» βραβεία για την καλύτερη επιτάχυνση και χειρισμό καθώς και για την καλύτερη ισορροπία «well-to-wheel» και τις εκπομπές CO2.

Εξίσου επιτυχημένες ήταν και οι δύο B-Class F-CELL που έλαβαν μέρος στον αγώνα 300 χιλιομέτρων «Inter-City» στην κατηγορία «Oχήματα παραγωγής με ηλεκτροκινητήρα». Και τα δύο οχήματα είχαν διπλές επιτυχίες στους τομείς χειρισμού και εκπομπών CO2 «well-to-wheel». Στην κατηγορία «Oχήματα πόλης» το smart fortwo electric drive κέρδισε στον τομέα της μικρότερης απόστασης πέδησης, τις εκπομπές CO2 «well-to-wheel» και τις εκπομπές καυσαερίων.

Επιπλέον, το Vito E-CELL κέρδισε βραβείο σχεδιασμού.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...