Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Porsche παρέδωσε 29,5% περισσότερα αυτοκίνητα τον Ιούνιο σε όλο τον κόσμο

Η Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG παρέδωσε και πάλι σημαντικά περισσό-τερα αυτοκίνητα σε πελάτες παγκοσμίως τον Ιούνιο του 2011, με τις παραδόσεις να αυξάνονται κατά 29,5% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους, αγγίζοντας τα 10.667 οχήματα. Η εταιρεία παρέδωσε συνολικά 60.659 νέα οχήματα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, αριθμός που αντιστοιχεί σε αύξηση κατά 36,8% έναντι του διαστήματος Ιανουαρίου-Ιουνίου της περσινής χρονιάς.

Ο Bernhard Maier, μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της Porsche AG και υπεύθυνος Πωλήσεων και Μάρκε-τινγκ, τόνισε την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις:...
"Καταφέραμε να αυξήσουμε τις παραδόσεις των αυτοκινήτων μας σημαντικά, για άλλη μια φορά τον Ιούνιο. Η αύξηση αυτή συνοδεύεται από καλύτερα των αναμενόμενων στοιχεία πωλήσεων. Η σημαντική αύξηση των παραγγελιών νέων οχημάτων, ειδικά των σπορ αυτοκινήτων μας με τον κινητήρα μπροστά, δηλαδή του Cayenne και της Panamera, μας δίνει επίσης το περιθώριο να προβλέψουμε θετικά στοιχεία πωλήσεων για τους ερχόμενους μήνες."

Τον Ιούνιο του 2011 η Porsche κατάφερε να σημειώσει ανοδική πορεία σχεδόν σε κάθε γεωγραφική περιφέρεια του κόσμου. Η ανταπόκριση από τους κινέζους πελάτες ήταν και πάλι ιδιαίτερα ισχυρή: οι παραδόσεις οχημάτων υπερτετραπλασιάστηκαν σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους και έφτασαν τα 2.423 οχήμα-τα. Το πιο επιτυχημένο μοντέλο, εκτός από το Cayenne, ήταν η Panamera. Mε 2.546 οχήματα, η Porsche ανακοίνωσε αύξηση παραδόσεων κατά 18,9% στις ΗΠΑ τον Ιούνιο του 2011. Στην εγχώρια αγορά της Γερμανίας, η Porsche παρέδωσε 1.344 οχήματα τον Ιούνιο, αριθμός αντίστοιχος των παραδόσεων του αντίστοιχου μήνα του 2010. Η πετρελαιοκίνητη έκδοση του Cayenne ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής. Από την άλλη πλευρά, οι χαμηλότερες πωλήσεις σε ορισμένες ευρωπαϊκές αγορές, όπως η Μεγάλη Βρετανία, η Ολλανδία ή η Αυστρία, μεταφράστηκαν σε πτώση των παραδό-σεων κατά 6,5% στην Ευρώπη τον Ιούνιο. Αντιθέτως, στη ρωσική αγορά σημειώθηκε σημαντική αύξηση κατά 63,6% τον προηγούμενο μήνα, με 216 οχήματα.

Το Cayenne παρουσίασε και πάλι πολύ υψηλή ζήτηση. Μόνο τον Ιούνιο, η Porsche πούλησε 4.944 Cayenne, αριθμός που αντιστοιχεί σε αύξηση 69,2% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτος. Οι παραδόσεις του πρώτου εξαμήνου σχε-δόν διπλασιάστηκαν σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους, φτάνοντας τα 30.055 οχήματα. Από αυτά, περισσότερα από 2.000 ήταν Cayenne S Hybrid, γεγονός που τοποθετεί την Porsche σε παγκόσμια ηγετική θέση στην κατη-γορία των υβριδικών οχημάτων εκτός δρόμου. Τον Ιούνιο η Porsche πούλησε 2.318 Panamera, πετυχαίνοντας αύξηση κατά 14,1% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους. Οι σειρές των σπορ μοντέλων επίσης ξεπέρασαν ελαφρώς τα επίπεδα του Ιουνίου του προηγούμενου έτους. Παραδόθηκαν 2.015 οχήματα της σει-ράς μοντέλων 911, σημειώνοντας αύξηση 1%. Με παραδόσεις 1.350 οχημάτων, η σειρά μοντέλων Boxster, στην οποία περιλαμβάνεται και η Cayman, κατέγραψε αύ-ξηση 6,5% σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2010.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...