Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

BMW Κ 1600 GT / GTL - προηγμένα συστήματα ασφαλείας πλέον ως standard

BMW Κ 1600 GT / GTL - προηγμένα συστήματα ασφαλείας πλέον ως standard...

Σήμερα οι δύο πολυτελείς μοτοσικλέτες Κ 1600 GT και Κ 1600 GTL διαθέτουν πολυάριθμα συστήματα ασφάλειας, είτε ως standard είτε ως προαιρετικό εργοστασιακό εξοπλισμό.

Για παράδειγμα, το σύστημα φρένων ανταποκρίνεται στα...
υψηλότερα πρότυπα στους τομείς της επιβράδυνσης, της ευστάθειας, της σταθερότητας και του ελέγχου της πέδησης σε συνδυασμό με το ABS.

Οι τρεις διαθέσιμες επιλογές λειτουργίας του κινητήρα «Rain», «Road» και «Dynamic» επιτρέπουν στον αναβάτη να επιλέξει τρεις απολύτως διαφορετικές μεθόδους διαχείρισης του κινητήρα, σε σχέση με την ροπή αλλά και την απόκριση του γκαζιού. Σε συνδυασμό με το DTC, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη σημαντική βελτίωση της πρόσφυσης, ειδικά σε βρεγμένες ή ολισθηρές επιφάνειες.

Όσον αφορά την τεχνολογία των αναρτήσεων, το ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο σύστημα ESA ΙΙ βελτιστοποιεί τη ρύθμιση της ανάρτησης και της απόσβεσης σε σχέση με το φορτίο και τις συνθήκες του οδοστρώματος. Η εξομάλυνση των φορτίων μέσω του συστήματος ESA ΙΙ βελτιώνει ιδιαίτερα την ευστάθεια, τόσο κατά την οδήγηση, όσο και κατά τη διάρκεια της πέδησης.

Εκτός από το ABS, το DTC και των τριών επιλογών λειτουργίας του κινητήρα, οι Κ1600GT και Κ1600GTL είναι οι πρώτες μοτοσικλέτες παραγωγής στον κόσμο που διαθέτουν το σύστημα προσαρμογής των προβολέων της μοτοσικλέτας adaptive headlight ως πρόσθετο εργοστασιακό εξοπλισμό. Το σύστημα αυτό, με την ανίχνευση της γωνίας κλίσης και της κάθετης μετακίνησης του κέντρου βάρους της μοτοσικλέτας επιτυγχάνει ιδιαίτερα βελτιωμένο φωτισμό του δρόμου στις στροφές, με συνέπεια την κατακόρυφη αύξηση της ενεργητικής ασφάλειας. Οι Κ1600GT και Κ1600GTL είναι επίσης οι πρώτες μοτοσικλέτες που οι προβολείς τους διαθέτουν φωτιζόμενες στεφάνες στάθμευσης, τα αποκαλούμενα «parking light rings» που είναι χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων BMW.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...