Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ευφυές σύστημα παρακολούθησης της κυκλοφορίας στην Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική

Ένα ευφυές σύστημα παρακολούθησης της κυκλοφορίας εφαρμόζεται πιλοτικά στην ανατολική Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική, από το οποίο μπορούν μέσω καμερών οι άνθρωποι της τροχαίας να δουν τον όγκο των αυτοκινήτων που περνούν από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, την κατεύθυνση των αυτοκινήτων, αλλά και τον αριθμό τους.

Με βάση τα δεδομένα που καταγράφηκαν στις 12 το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, το σύστημα είδε ότι 3.500 αυτοκίνητα...
πέρασαν από τα όρια των νομών στο Λάκκωμα. Από αυτά τα 1.250 κατευθύνθηκαν στα Νέα Μουδανιά και τα 1.000 αυτοκίνητα έστριψαν για τη χερσόνησο της Σιθωνίας.

Αναλύοντας το ευφυές σύστημα παρακολούθησης της κυκλοφορίας αρκεί να επισημάνουμε ότι βασίζεται στα αριθμητικά δεδομένα που καταγράφονται από τα ειδικά καλώδια μέτρησης κυκλοφορίας, που είναι τοποθετημένα στο οδόστρωμα, σε πέντε σημεία των εθνικών οδών στη Χαλκιδική. Ο αξιωματικός της αστυνομίας λαμβάνει σε πραγματικό χρόνο τα δεδομένα, τα αναλύει και δίνει τις κατευθυντήριες οδηγίες, ενώ παράλληλα βγάζει και χρήσιμα συμπεράσματα για την κίνηση των αυτοκινήτων. Οι καταγραφές αφορούν τον αριθμό των αυτοκινήτων ταυτόχρονα με τη συχνότητα διέλευσής τους από τα καλώδια υπολογίζοντας την ταχύτητα με την οποία κινούνται τα οχήματα και τις μεταξύ τους αποστάσεις.
[ΑΠΕ-ΜΠΑ]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...