Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Husqvarna Motorcycles δημιουργεί νέα κατηγορία μοτοσικλετών με τη NUDA 900R

Η Husqvarna Motorcycles δημιουργεί νέα κατηγορία μοτοσικλετών με τη NUDA 900 R.

Η Husqvarna Motorcycles συνεχίζει να παρουσιάζει καινούργιες μοτοσικλέτες που καινοτομούν τεχνολογικά και αισθητικά. Μετά την πρώτη παρουσίαση της concept μοτοσικλέτας δρόμου Mille3, στην EICMA του Μιλάνο το 2010, η Husqvarna εντυπωσίασε με την δημοσίευση των επίσημων φωτογραφιών και βίντεο της ολοκαίνουργιας μοτοσικλέτας παραγωγής NUDA 900 R.

Η μακρόχρονη παράδοση της Husqvarna στις μοτοσικλέτες δρόμου, χρονολογείται από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, στις αρχές του αιώνα. Η εντυπωσιακή NUDA 900 R ανοίγει ένα νέο...
κεφάλαιο στην ιστορία της εταιρείας και έρχεται να συμπληρώσει την άκρως πετυχημένη πρόσφατη πορεία της, με τις εκτός δρόμου μοτοσικλέτες.

Μέχρι και σήμερα η εταιρεία κατάφερε να γίνει ευρέως γνωστή μέσα από μια πλούσια γκάμα μοτοσικλετών στις κατηγορίες Cross, Enduro και Supermotard. Η NUDA 900 R δημιουργεί μια καινούργια κατηγορία μοτοσικλετών δρόμου, συνδυάζοντας τη Γερμανική τεχνολογία αιχμής με τον απόλυτα συναρπαστικό Ιταλικό σχεδιασμό.

Οι εκρηκτικές επιδόσεις της NUDA 900 R σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία και τη χρήση υψηλής ποιότητας περιφερειακών, έχουν στόχο να θέσουν τη μοτοσικλέτα στην κορυφή.

Ο κινητήρας των 900 κυβικών εκατοστών θα αποδίδει πάνω από 100 ίππους και 100 Nm ροπής. Το συνολικό βάρος δεν θα ξεπερνάει τα 175 κιλά (χωρίς υγρά), εξασφαλίζοντας μια εντυπωσιακή αναλογία βάρους ανά ίππο.

Οι πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Őhlins πίσω και της Sachs εμπρός, σε συνδυασμό με τις τετραπίστονες εμπρόσθιες ακτινικές δαγκάνες φρένων της Brembo, θα εξασφαλίζουν τον απόλυτο έλεγχο της μοτοσικλέτας, αλλά ταυτόχρονα θα χαρίζουν στον αναβάτη άπειρες ώρες απόλυτης οδηγικής απόλαυσης.

Την ημέρα των αποκαλυπτηρίων της μοτοσικλέτας, ο πρόεδρος της Husqvarna Klaus Allisat ανέφερε τα εξής: «Η NUDA 900 R είναι το πρώτο βήμα συνεργασίας μεταξύ της Husqvarna και της BMW για την εξέλιξη μιας νέας γενιάς μοτοσικλετών δρόμου. Η καινούργια μοτοσικλέτα των 900 κυβικών συνδυάζει την παραδοσιακή σπορ φυσιογνωμία της Husqvarna με την τεχνολογική αξιοπιστία της BMW. Ο κινητήρας που προέρχεται από τη BMW F800R έχει υποστεί πολλές βελτιώσεις στους τομείς της λειτουργίας και της απόδοσης.

Η καινούργια Husqvarna θα αποδίδει πάνω από 100 ίππους, ενώ παράλληλα θα είναι ιδιαίτερα εύκολη στον χειρισμό της εξαιτίας του μικρού της βάρους, της κατασκευής του πλαισίου και της ελαστικότητας του κινητήρα. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό, είναι τα ιδιαίτερα υψηλής αισθητικής και ποιότητας υλικά που ολοκληρώνουν το σύνολο, όπως ισχύει και για τις υπόλοιπες μοτοσικλέτες της μάρκας μας. Οι μελλοντικές μοτοσικλέτες δρόμου της Husqvarna θα συνεχίσουν να έχουν το DNA της μάρκας, το οποίο βασίζεται στον μοναδικό συνδυασμό δύναμης και ευελιξίας και οδηγικής απόλαυσης.»

Η Husqvarna NUDA 900 R θα βρίσκεται στα καταστήματα μέχρι το τέλος του 2011 και για όσους δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τότε, με μια επίσκεψη στο www.husqvarna-motorcycles.com θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες, τεχνικά χαρακτηριστικά, φωτογραφίες, βίντεο καθώς και συνεντεύξεις από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στη δημιουργία της NUDA 900 R.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...