Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η βρετανική κατασκευάστρια Lola παραμένει σε κατάσταση ετοιμότητας για να επιστρέψει στη F1 όταν γίνει διαθέσιμη μία θέση στο grid.

Το αφεντικό της Lola, ο Μπάρτιν Μπιράν, είπε ότι η ομάδα έχει ένα μοντέλο της F1 που είναι έτοιμο να αρχίσει το σχέδιο της εταιρείας στο σπορ. Όταν ρωτήθηκε για την τρέχουσα κατάσταση του σχεδίου της Lola στη F1, ο Μπιράν, είπε: "Παραμένουμε σε κατάσταση ετοιμότητας για να επιστρέψουμε στη F1. Κατά τη διάρκεια του 2010 μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά πολύ γρήγορα. Έχουμε το μοντέλο και τα βασικά δεδομένα, την κατασκευή και τα σχέδια, ένα ολόκληρο σασί. Έχουμε επίσης κρατήσει μερικά σημαντικά πρόσωπα του επιτελείου μας τα οποία είχαμε προσλάβει για το αρχικό σχέδιο. Αν βρεθεί η ευκαιρία, τότε η Lola είναι η μοναδική εταιρεία που μπορεί να καλύψει μία θέση στο grid πολύ γρήγορα με ένα καλά σχεδιασμένο κι ανταγωνιστικό μονοθέσιο της F1».

«Για το 2011, η ομάδα της F1 που αποτελείται από 280 άτομα θα αναλάβει δράση. Σίγουρα καλωσορίζουμε το γεγονός ότι αυτό το σχέδιο ταιριάζει σχεδόν τέλεια με τις λειτουργίες που έχουμε τώρα στο Χάρτινγκτον. Μία ομάδα της Lola στη F1 θα καλωσόριζε την ευκαιρία να πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2011. Μπορεί να είναι έτοιμη, ικανή και έχει τη θέληση να ενεργοποιήσει ξανά το πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή». Παρά το ότι η ομάδα είδε τη FIA να της αρνείται την ευκαιρία να μπει στη F1, δεν επιθυμεί να πωλήσει το σχέδιό της στη F1 σε κάποια άλλη ομάδα. «Αυτή την στιγμή δεν εξετάζουμε αυτή την επιλογή επειδή πιστεύουμε ότι μία νέα ευκαιρία θα βρεθεί για τη Lola”, είπε ο Μπιράν.
ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...