Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Bilstein για Mazda MX-5



Η Bilstein ξεχωρίζει για την εμπειρία της στο σχεδιασμό αναρτήσεων καθώς και για την ικανότητά της να προσαρμόζει τις τυπικές και τις σπορ αναρτήσεις. Το τελευταίο παράδειγμα είναι η συνεργασία της εταιρίας με τον κατασκευαστή των αυτοκινήτων Mazda στο αυτοκίνητο MX-5 Superlight Version. Μαζί με το Ευρωπαϊκό κέντρο σχεδιασμού της Mazda στο Oberursel, η Bilstein έχει σχεδιάσει ένα σύστημα αναρτήσεων προσαρμοσμένο σε αυτό το αυτοκίνητο. Το σύστημα αναρτήσεων που χρησιμοποιείται είναι το BILSTEIN B16 PSS10. Η Bilstein εμφανίζεται επίσης στην σειρά παραγωγής της Mazda. Χάρη στις 4 μονοσωλήνιες αναρτήσεις αερίου της Bilstein, ο οδηγός που παίρνει ένα αυτοκίνητο Mazda MX-5 με ‘Sports Line’ μπορεί να απολαύσει την άψογη οδήγηση. Στην αρχή ήταν μόνο μια απλή ιδέα. Έτσι έγινε με το Roadster MX-5 πρίν 20 χρόνια καθώς και με το Mazda MX-5 Superlight Version. Πήρε 3 μήνες για το Ευρωπαϊκό κέντρο σχεδιασμού ώστε να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας τον κατασκευαστικό τρόπο ενός ελαφρού οχήματος βασισμένο στο Ιαπωνικό roadster. Για να εξασφαλιστεί ότι η αμεσότητα του αυτοκινήτου δεν θα θυσιαστεί εις βάρος της οδικής συμπεριφοράς , επιλέχθηκε η ρυθμιζόμενη ανάρτηση της BILSTEIN . Στην BILSTEIN B16 PSS10 οι 10 χαρακτηριστικές καμπύλες ρύθμισης της απόσβεσης για την έκταση και την συμπίεση είναι παράλληλα επιλέξιμες . Ανάλογα με το στυλ οδήγησης που επιθυμεί ο οδηγός μπορεί εύκολα μέσω των ρυθμιστών που βρίσκονται επάνω στο αμορτισέρ να επιλέξει τη συγκεκριμένη λειτουργία.
ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...