Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο διάσημος πρωταγωνιστής Vin Diesel: "Θέλω κίνητρα για να γυρίσω το επόμενο Fast & Furious στην Ελλάδα!"

Ο Γιώργος Σατσίδης συνάντησε αποκλειστικά για το Movies & Stars και το MTV Greece, τον μοναδικό Vin Diesel. 

Ο παγκόσμιος σούπερ σταρ αποκάλυψε στο Γιώργο:

"Θα ήθελα πολύ να γυριστεί το επόμενο Fast & Furious στην Ελλάδα! Δεν έχω έρθει ποτέ στην χώρα σας αλλά γνωρίζω ότι τα ωραιότερα σετ γυρισμάτων είναι οι φυσικές ελληνικές τοποθεσίες. Ξέρεις, όμως , περισσότερο από εμένα εξαρτάται και από εσάς...δηλαδή πρέπει η χώρα σας να μας δώσει κίνητρα για να έρθει μια τόσο μεγάλη παραγωγή εκεί.

Το προηγούμενο Fast & Furious γυρίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ρίο ντε Τζανέιρο , τώρα στο Λονδίνο στα πιο κεντρικά σημεία και πραγματικά οι Άγγλοι το ήθελαν πολύ. Μέρος του επόμενου έβδομου φιλμ πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο. Δεν ξέρω που πρέπει να απευθυνθώ λοιπόν ...αν μας ακούτε υπεύθυνοι τουρισμού ... είμαστε εδώ και θέλουμε να γυρίσουμε το επόμενο συναρπαστικό Fast & Furious στην Αθήνα και στα νησιά σας!".

Αυτά και άλλα πολλά εξομολογήθηκε ο Vin Diesel στο Γιώργο Σατσίδη λέγοντας μάλιστα on camera στα ελληνικά: " Ελλάδα σ' αγαπώ"!




Fast & Furious 6...official trailer:


Πηγή: mtvgreece.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...