Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ράλλυ Ακρόπολις: «Action for Road Safety»

Κάθε χρόνο 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία ατυχήματα και ακόμα 50 εκατομμύρια τραυματίζονται, πολλοί εκ των οποίων σοβαρά. Η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκίνητου (FIA), σε μια προσπάθεια ανατροπής των τραγικών αυτών απολογισμών, έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία με στόχο να ...
βοηθήσει τα Ηνωμένα Έθνη να επιτύχουν τη μείωση των απωλειών ανθρωπίνων ζωών από τροχαία ατυχήματα κατά 5 εκατομμύρια μέσα στα επόμενα 10 έτη.

Αντιλαμβανόμενη τη σπουδαιότητα της προσπάθειας, η Οργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις αποφάσισε την έμπρακτη εμπλοκή της στη διεθνή καμπάνια Οδικής Ασφάλειας, «Action for Road Safety», ελπίζοντας να μπορέσει να βοηθήσει κατά το δυνατόν περισσότερο στην εκπαίδευση και υποστήριξη οδηγών και ιθυνόντων για ασφαλέστερες οδικές συνθήκες.

Μεταξύ άλλων ενεργειών, με την υποστήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, υλοποιήθηκε ο σχεδιασμός και η παραγωγή τεσσάρων (4) τηλεοπτικών μηνυμάτων με θέμα την ασφάλεια στις οδικές μετακινήσεις.

Ας προσπαθήσουμε όλοι για ένα καλύτερο μέλλον στους δρόμους!

Για να δείτε τα video, πατήστε εδώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...