Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μαθητές στις ΗΠΑ,δημιούργησαν το πρώτο αυτοκίνητο που κινείται με likes και tweet!(video)

Απίστευτο και όμως αληθινό...

Ένα πρώτοτυπο αυτοκίνητο το οποίο κινείται από tweet, Like και share δημιούργησαν μαθητές μαζί με τους καθηγητές τους στο Κάνσας,συμμετέχοντας σε ένα διαφορετικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στις ΗΠΑ, το Minddrive.

Οι μαθητές πήραν ένα πλήρως κατεστραμμένο Volkswagen Karmann Ghia του 1967 και το ανασυναρμολόγησαν, μετατρέποντάς το σε ...
ηλεκτρικό αυτοκίνητο που τροφοδοτείται από μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Στο ταμπλό του αυτοκινήτου υπάρχει μια μικτή ταμπλέτα με τον δείκτη καυσίμων να ανεβαίνει με κάθε tweet με hashtag #minddrive, Like στο Facebook ή share στο Instagram ή views στο YouTube.

Με αυτό το έξυπνο τέχνασμα μάρκετινγκ, μαθητές και δάσκαλοι δηλώνουν πως επιχειρούν να στρέψουν την προσοχή στην αναδιαμόρφωση του εκπαιδευτικού συστήματος στις ΗΠΑ, προωθώντας την εκπαίδευση στη πράξη.

Σκοπός όσων συμμετέχουν στο Minddrive είναι να υπάρξει τόση ανταπόκριση στην προσπάθειά τους ώστε να ταξιδέψουν από το Κάνσας Σίτι στην Ουάσινγκτον για να στείλουν το μήνυμά τους για αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα των ΗΠΑ.

Κάνοντας ένα like,ένα view ή ένα tweet οι χρήστες μπορούν να προωθήσουν το μήνυμα των μαθητών κινώντας παράλληλα το όχημα τους...

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και μάθετε περισσότερα


Πηγή: Whos.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...