Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

MINI Life Ball 2013: Ο Roberto Cavalli προσθέτει τη δημιουργική του σφραγίδα στο MINI Paceman

Για 13η συνεχή χρονιά η μάρκα MINI προσφέρει ένα από τα μοντέλα της στο Life Ball της Βιέννης για φιλανθρωπικό σκοπό. Ένα ακόμα ΜΙΝΙ μεταμορφώνεται στα χέρια ενός διεθνούς φήμης σχεδιαστή πριν τη δημοπρασία του στο φιλανθρωπικό γκαλά, τα έσοδα της οποίας διατίθενται σε project για την καταπολέμηση και πρόληψη των HIV και AIDS. Φέτος, το MINI Paceman, το έβδομο και νεαρότερο...
μοντέλο της οικογένειας MINI, είναι αυτό που φέρει τη δημιουργική υπογραφή του σχεδιαστή μόδας Roberto Cavalli. Το ΜΙΝΙ πλαισιώνει παγκοσμίου φήμης ονόματα από το χώρο της μόδας όπως οι DSQUARED², η Diesel και ο οίκος Missoni, τα οποία έχουν μεταμορφώσει στο παρελθόν κάποια μοντέλα MINI σε γοητευτικά μοναδικά αυτοκίνητα. Μέχρι τώρα, οι δημοπρασίες του Life Ball MINI έχουν αποφέρει συνολικά έσοδα που υπερβαίνουν το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Το Life Ball MINI του Roberto Cavalli.

Ο Cavalli συναντά το πρώτο κομψό, αστικό Sports Activity Coupé με τη μορφή του MINI Paceman. Το αντισυμβατικό στυλ του Cavalli εναρμονίζεται άριστα με τον σπορ χαρακτήρα και το εντυπωσιακό coupé σχήμα του MINΙ Paceman: Η εξωτερική του σχεδίαση αναδεικνύεται με ιριδίζουσα βαφή η οποία αλλάζει απόχρωση (μαύρη ή καφέ) ανάλογα με την προσπίπτουσα δέσμη φωτός, με τον Ιταλό σχεδιαστή να τονίζει τις δυναμικές, επιμήκεις γραμμές του αθλητικού, σβέλτου δίθυρου coupé. Το εκφραστικό λογότυπο του Roberto Cavalli κοσμεί την οροφή του MINI Paceman, που δείχνει να αιωρείται πάνω από το αμάξωμα. «Αυτό το MINI ήταν ένα συναρπαστικό και υπέροχο project για μένα» δήλωσε ο Roberto Cavalli. «Μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι δημιουργικός και να προσθέσω κάτι πολύ ξεχωριστό που έχω επινοήσει ο ίδιος και ήδη χρησιμοποιώ επί χρόνια στα δικά μου οχήματα: είναι μία μοναδική ιριδίζουσα βαφή που αλλάζει απόχρωση ανάλογα με την αντανάκλαση του φωτός στους κόκκους της βαφής.
Λάτρεψα ότι είχε σχέση με τη δημιουργία και τη σχεδίασή του, καθώς μεταμόρφωνα το concept ΜΙΝΙ στο απίστευτο Cavalli MINI, τοποθετώντας το λογότυπο Cavalli και φιλοτεχνώντας το εσωτερικό σε στυλ Cavalli, πραγματική έκπληξη για όποιον τον ανακαλύπτει.

Ο Cavalli οργάνωσε την επίδειξη μόδας του Life Ball το 2001. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε η συνεργασία του MINI brand με το φιλανθρωπικό θεσμό. Μετά από δώδεκα χρόνια, ο Roberto Cavalli έχει μετατρέψει το τελευταίο μοντέλο της οικογένειας MINI σε περίοπτο συλλεκτικό αντικείμενο.

Στις 24 Μαΐου 2013, το MINI Paceman θα αποκαλυφθεί επίσημα κατά τη διάρκεια των επίσημων εγκαινίων του νέου καταστήματος Cavalli στο “Goldenes Quart1er” της Βιέννης.

Το μοναδικό MINI θα δημοπρατηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Hofburg Palace της Βιέννης, στο πλαίσιο του AIDS Solidarity Gala (Γκαλά Αλληλεγγύης για το AIDS) το Σάββατο 25 Μαΐου με ώρα έναρξης τις 5.00 μ.μ.

Η Ιστορία του Life Ball MINI .

2013 – MINI : δημιουργία του Roberto Cavalli .

MINI Paceman από τον Roberto Cavalli


2012 – MINI : δημιουργία της Franca Sozzani .

MINI Roadster από τη Franca Sozzani


2011 – MINI : δημιουργία των DSQUARED ².

MINI από τους Dean & Dan Caten


2010 –MINI: δημιουργία των Diane von Furstenberg, Kenneth Cole και Francisco Costa von Calvin Klein Collection.

MINI από την Diane von Furstenberg

MINI Cabrio από τον Kenneth Cole

MINI Countryman από τον Francisco Costa της Calvin Klein Collection


2009 – MINI: δημιουργία των Blonds.

MINI Cabrio από τους The Blonds για την Katy Perry


2008 – MINI: δημιουργία της Agent Provocateur.

MINI Clubman από την Agent Provocateur / Joseph Corré


2007 – MINI : δημιουργία του Testino .

MINI από τον φωτογράφο των σταρ Mario Testino


2006 – MINI: με υπογραφή Diesel.

MINI Cabrio από τον Renzo Rosso


2005 – MINI: με υπογραφή Versace.

MINI Cabrio από τη Donatella Versace


2004 – MINI: με υπογραφή Ferré.

MINI Cabrio από τον Gianfranco Ferré


2003 – MINI: με υπογραφή Missoni.

MINI από την Angela Missoni


2002 – Charity MINI.

Με αυτόγραφα προσωπικοτήτων από Γερμανία, Αυστρία και όλο τον κόσμο (όπως Elton John, No Angels, Heidi Klum, Emma Sjöberg, Mavie Hörbiger)

2001 – καμουφλαρισμένο MINI .

(Παρουσίαση του νέου MINI πριν λανσαριστεί στην αγορά)


Life Ball 2013.

Το AIDS αναγνωρίστηκε ως κλινική νόσος την 1η Δεκεμβρίου του 1981. Από τότε, έχουν γίνει ουσιαστικά βήματα πάνω στην έρευνα, αλλά και την πρόληψη. Παρόλα αυτά, το HIV παραμένει μία σημαντική πρόκληση για την υγεία και τις πολιτικές εξέλιξης. Κάθε χρόνο, εκατομμύρια άνθρωποι μολύνονται από τον ιό ΗΙV. Το Life Ball έχει αποστολή να αυξήσει την επίγνωση και να συμμετάσχει σε μία σειρά συντονισμένων ενεργειών ως προς την ανοχή, εκπαίδευση και αλληλεγγύη.


Η κοινωνική δέσμευση του BMW Group .

Το BMW Group από τις πρώτες εταιρίες στη Νότιο Αφρική που ευαισθητοποιήθηκαν για το σκοπό αυτό, έχει εμπλοκή από το 2000 με δικό του πρόγραμμα εργασιών για την αντιμετώπιση του HIV/Aids στο Rosslyn. Τις εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές εργασίες πλαισιώνουν εθελοντικές δοκιμές γύρω από το HIV, όπως και προγράμματα θεραπείας και ψυχολογικής υποστήριξης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...