Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Club Seat: Διαγωνισμός του μήνα με έπαθλο προσκλήσεις για οδήγηση Go Kart στην "Kartland" στην Παλλήνη !

Club Seat: Διαγωνισμός με έπαθλο προσκλήσεις για οδήγηση Go Kart στην "Kartland" στην Παλλήνη !

Κερδίστε προσκλήσεις για οδήγηση Go Kart στην "Kartland" στην Παλλήνη !

Το Club SEAT σε συνεργασία με την "Kartland" εξασφάλισε και κληρώνει για 5 τυχερά μέλη του διπλές προσκλήσεις για δωρεάν διαδρομή στην πίστα Go Kart.

Οι προσκλήσεις περιλαμβάνουν:
δωρεάν είσοδο στην πίστα Go Kart για 30 λεπτά συναρπαστικής οδήγησης και χρήση του απαραίτητου εξοπλισμού για την ασφάλεια του οδηγού.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 και με ένα απλό κλικ, διεκδίκησε μία από τις προσκλήσεις !

Η εταιρεία "Kartland" που βρίσκεται στην περιοχή της Παλλήνης, διαθέτει πίστα kart με ευρωπαϊκά πρότυπα. Πραγματοποιούνται εκδηλώσεις εταιρειών, kart events από λέσχες μηχανοκίνητου αθλητισμού, πρωτότυπα party, παιδικά party συνδυάζοντας άριστα τη διασκέδαση και την ασφάλεια. Τα kart διαθέτουν και αισθητήρες χρονομέτρησης ώστε να καταγράφονται αυτόματα μέσω υπολογιστή οι χρόνοι των οδηγών.
Ένας καταπληκτικός χώρος για διασκέδαση, ψυχαγωγία και οδηγική εκτόνωση!

Κάνε κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό και να είσαι εσύ ένας από τους 5 τυχερούς που θα ζήσει τη δυνατή οδηγική εμπειρία kart υψηλών προδιαγραφών!

Σημείωση: Η πίστα kart λειτουργεί τις καθημερινές από τις 12:00 έως 23:00 και Σάββατο & Κυριακή από τις 11:00 έως τις 24:00.


Οι υπόλοιποι μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο διαγωνισμό του Club SEAT!

  • Έναρξη Διαγωνισμού: Τετάρτη 1 Μαΐου 2013
  • Λήξη Διαγωνισμού: Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...