Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στην Ελλάδα το Audi A3 Sport Sedan με τιμές που ξεκινούν από 23.040 ευρώ

Στην Ελλάδα το Audi A3 Sport Sedan με τιμές που ξεκινούν από 23.040 ευρώ. Για πρώτη φορά στην ιστορία του το Αudi A3 αποκτά τετράθυρο αμάξωμα. Σε σχέση με τις τις εκδόσεις βενζίνης του A3 Sport Sedan συναντά κανείς τέσσερις επιλογές. Τον TSI κινητήρα των 1,4 λίτρων απόδοσης 125 ίππων, το ίδιο μοτέρ στην έκδοση με το σύστημα αδρανοποίησης κυλίνδρων και ισχύ 140 ίππων, τον 1.800άρη TSI κινητήρα με τους 180 ίππους και τον δίλιτρο-ισχυρότερο του είδους.

Εξάλλου η πετρελαιοκίνητη γκάμα του αυτοκινήτου εφοδιάζεται από τον κινητήρα των 1,6 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 105 ίππους και το δίλιτρο TDI μοτέρ των 150 ίππων.

Δείτε στους παρακάτω πίνακες αναλυτικά χαρακτηριστικά και τιμοκατάλογο του νέου premium μοντέλου:













Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...