Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Alfa Romeo 4C «Καλύτερο Σπορ Αυτοκίνητο του 2013» για την ισπανική εφημερίδα "El Economista"

- Με περισσότερο από το 50% των ψήφων, το «μικρό υπεραυτοκίνητο» επιβραβεύθηκε με τον συγκεκριμένο τίτλο από τη μεγαλύτερη ισπανική οικονομική εφημερίδα.
- Το «Καλύτερο Σπορ Αυτοκίνητο του 2013» είναι η τελευταία σημαντική προσθήκη σε μια σειρά βραβείων που έχουν απονεμηθεί σ' ένα μοντέλο το οποίο δεν έχει ακόμα λανσαριστεί στην αγορά, αλλά ήδη βρήκε θέση στις καρδιές των φίλων του αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο.
- Το βραβείο παρελήφθη στις 9 Μαΐου κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης αυτοκινήτου της Βαρκελώνης.

Η Alfa Romeo 4C κατέκτησε τον τίτλο του «Καλύτερου Σπορ Αυτοκινήτου του 2013» στην τέταρτη χρονιά του διαγωνισμού που διοργανώνει η ισπανική οικονομική εφημερίδα "El Economista", επιβεβαιώνοντας τη σημασία της αυτοκινητοβιομηχανίας ως ενός από τους πιο σημαντικούς και δραστήριους τομείς της οικονομίας. Το βραβείο παρελήφθη από τον κ. Luca Napolitano, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fiat Group Automobiles Ισπανίας, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της...
έκθεσης αυτοκινήτου της Βαρκελώνης.

Με περισσότερο από το 50% των ψήφων, το «μικρό υπεραυτοκίνητο» επιβραβεύθηκε με τον τίτλο από τους αναγνώστες της "El Economista", που του επέτρεψαν να επισκιάσει σημαντικούς ανταγωνιστές μέσα από την online ψηφοφορία που διοργανώθηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας. Ο τίτλος του «Καλύτερου Σπορ Αυτοκινήτου του 2013» είναι η τελευταία σημαντική προσθήκη σε μια σειρά βραβείων που έχουν απονεμηθεί σ' ένα μοντέλο το οποίο δεν έχει ακόμα λανσαριστεί στην αγορά, αλλά ήδη βρήκε θέση στις καρδιές των φίλων του αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο. Η Alfa Romeo 4C προέρχεται κατευθείαν από το πρωτότυπο που προκάλεσε το θαυμασμό στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2011, κατακτώντας 3 σημαντικά βραβεία: το "'AutoBild Design Award" (2011, Γερμανία), το "Design Award for Concept Cars & Prototypes" (2012, Ιταλία) και το "Most Exciting Car of 2013" του περιοδικού "What Car?" (2013, Μ. Βρετανία).


Η Alfa Romeo 4C είναι εμπνευσμένη από την εκατόχρονη παράδοση της Alfa Romeo και προβάλλει στο μέλλον τις αυθεντικές αξίες της μάρκας: ιταλικό στιλ, επιδόσεις και κορυφαία τεχνολογία, προσφέροντας τη μέγιστη οδηγική ικανοποίηση με πλήρη ασφάλεια. Το αυτοκίνητο αναφέρεται στην τεράστια και σπουδαία σπορ παράδοση της Alfa Romeo: τα ακρωνύμια 8C και 6C στις δεκαετίες των 1930s και 1940s ήταν διακριτικά αυτοκινήτων - αγωνιστικών και εκδόσεων δρόμου - που έπαιρναν ισχύ από τον δυνατό 8κύλινδρο και τον καινοτόμο 6κύλινδρο κινητήρα. Η 4C επιτυγχάνει με την αρχιτεκτονική και την κατασκευή της το λόγο ισχύος/βάρους ενός αυθεντικού supercar, λιγότερο από 4 κιλά/ίππο, εστιάζοντας ωστόσο όχι μόνο στη μέγιστη ιπποδύναμη, αλλά και στον περιορισμό του βάρους, ώστε να εξασφαλίζεται μέγιστη ευελιξία και κορυφαία απόδοση.

Σχεδιασμένη από τους μηχανικούς της Alfa Romeo, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Maserati στη Modena και χρησιμοποιεί τεχνολογίες και υλικά που προέρχονται από την 8C Competizione -ανθρακονήματα, αλουμίνιο, πίσω κίνηση- καθώς και τεχνολογίες από τα τελευταία μοντέλα της Alfa Romeo, αναβαθμισμένες ώστε να ενισχύουν ακόμα περισσότερο το σπορ χαρακτήρα της. Αυτό γίνεται απολύτως σαφές από τον εξ ολοκλήρου αλουμινένιο κινητήρα βενζίνης άμεσου ψεκασμού 1750 Turbo, το κορυφαίο σύστημα μετάδοσης διπλού ξηρού συμπλέκτη Alfa TCT και τον επιλογέα Alfa DNA με την νέα πρωτοποριακή επιλογή Race.

Οι συμπαγείς διαστάσεις του (μήκος μόλις 4 μέτρα και μεταξόνιο 2,4 μέτρων) τονίζουν το μικρό μέγεθος και ενισχύουν την ευελιξία του μοντέλου, που «φωνάζει» ότι πρόκειται για μία Alfa. Ο σπορ χαρακτήρας του δημιουργεί μία μοναδική οδική αίσθηση. Η Alfa Romeo 4C θα είναι διαθέσιμη στις αγορές μέσα στο 2013 και θα είναι το αυτοκίνητο που θα φέρει ξανά την Alfa Romeo στην αγορά των ΗΠΑ, συμβάλλοντας έτσι στο παγκόσμιο πλάνο ανάπτυξης της μάρκας.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...