Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Δ.Σ. του 4x4 sport club Ναυπλίου σχετικά με το 16ο Rally Sprint Ναυπλίου

Με επιτυχία στον αγωνιστκό και οργανωτικό τομέα στέφθηκε το 16ο Rally Sprint Ναυπλίου,που παρά τον μικρό αριθμό συμμετοχών,είχε μεγάλο ενδιαφέρον και μεγάλη προσεύλεση θεατών,οι οποίοι με σύμμαχο τον καιρό ήρθαν για να απολαύσουν θέαμα, που τους είχε λείψει μετά από 3 χρόνια αποχής στο υπέροχο Ναύπλιο.

Ο αγώνας κύλησε ομαλά με ελάχιστες εγκαταλείψεις.
1οι Γενικής και 1οι Α8 αναδείχτηκαν οι Βαλούρδος /Κωστούρος με σουμπαρού ιμπρέζα,δεύτεροι γενικής και 2οι Α8 οι Χαλιβελάκης/Τσαούσογλου με μιτσουμπίσι έβο με 3ους στην Α8 τους Μαρνέρη/Μαρνέρης ,ενώ τρίτοι γενικής και πρώτοι Ν4 οι Κωνσταντάκος/Σιδεράκης επίσης με σουμπαρού ιμπρέζα.
Στην κατηγορία F2 νικητές ήταν το πλήρωμα Κόλλιας/Τσόλκας με τογιότα κορόλλα.
Την κλάση ΕΕ/11 κέρδισαν οι Δεδεγκίκας/Σκαλίδης με Φορντ έσκορτ,με 2ους τους Παραδείση /Σκούρα επίσης με φορντ έσκορτ.
Τέλος πρώτοι στην Α6 τερμάτισαν οι Χεκιμιάν/Κακαλης με νταϊχάτσου σίριον.

Το 4x4 sport club Ναυπλίου θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμο Ναυπλίου,Δήμο Επιδαύρου,ΔΟΠΠΑΤ και όλους όσοι συντέλεσαν στην άρτια φιλοξενία ,αλλά και στην προετοιμασία του αγώνα,ειδικά το Ιδ.ΚΤΕΟ Ανατολικής Πελοποννήσου Ταραντίλης & και την επιχείρηση ΦΑΡΜΑ Μαρνέρης.

Καλό Πάσχα!!

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του 4x4 sport club Ναυπλίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...