Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Red Bull: Η Ferrari είναι τώρα η μεγαλύτερη απειλή για τον τίτλο


Ο επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, πιστεύει ότι η Ferrari είναι τώρα η κυριότερη αντίπαλος της ομάδας του στη μάχη για το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Φερνάντο Αλόνσο και η Scuderia έχουν συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλον στους 4 προηγούμενους αγώνες, στοιχείο που έχει φέρει τον ισπανό και πάλι γερά στη διεκδίκηση του τίτλου, 5 κούρσες πριν από το τέλος.

Και ο Χόρνερ παραδέχτηκε πως πλέον φοβάται περισσότερο την ιταλική ομάδα απ' ό,τι την McLaren.

"Βλέπω την Ferrari ως την μεγαλύτερη απειλή, για να είμαι ειλικρινής", είπε.

"Εχουν ένα γρήγορο μονοθέσιο και αναμφίβολα μετά τα μέσα της σεζόν βρίσκεται πιο... κοντά μας από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ηταν κάπως άτυχη σε Βαλένθια και Σίλβερστοουν, αλλά στο Χόκενχαϊμ ήταν γρήγορη και στην Βουδαπέστη η κοντινότερή μας αντίπαλος .

"Το Σπα δεν της βγήκε, αλλά ήταν ξανά γρήγορη στην Μόντσα, άρα βλέπω την Ferrari ως τον μεγαλύτερό μας αντίπαλο.

"Ομως εμείς επικεντρωνόμαστε στη δική μας απόδοση. Δεν μπορούμε να καθορίσουμε τι κάνουν οι άλλοι, και από το να ξοδεύουμε τον χρόνο και την ενέργειά μας ανησυχώντας για το τι κάνουν οι άλλοι, καλύτερα να επικεντρωθούμε περισσότερο στους εαυτούς μας".

Παρόμοια είναι και η άποψη του Λιούις Χάμιλτον για τον Αλόνσο και την Ferrari, όσον αφορά την δική του ομάδα, McLaren.

"Ο κόσμος ρωτάει ποιος είναι ο πιο κοντινός μου αντίπαλος", τόνισε ο βρετανός οδηγός. "Σίγουρα ο team mate μου, Τζένσον (Μπάτον), και μετά ο Φερνάντο και πιθανόν ο Μαρκ (Ουέμπερ), γιατί οδηγεί το πρωτάθλημα.

"Η Ferrari ανεβάσει πολύ την απόδοσή της τελευταία και μοιάζει πολύ ανταγωνιστική αυτή τη στιγμή. Υποθέτω ότι είναι η κοντινότερή μας αντίπαλος".
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...