Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Athens Motorshow Live!


Τα πρώτα δείγματα για την επιτυχία του ATHENS MOTORSHOW LIVE! έγιναν εμφανή από την ημέρα των εγκαινίων στις 22/09, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό.

Η έκθεση ATHENS MOTORSHOW LIVE! - πέραν από μια έκθεση αυτοκινήτου και τη μοναδική διοργάνωση του 2010 για τον χώρο - είναι ένα πολυήμερο, πολύπλευρο και πολυδιάστατο γεγονός, μια γιορτή για το αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα. Μια έκθεση η οποία έδωσε την ευκαιρία στο επισκεπτικό κοινό να ενημερωθεί, να διασκεδάσει με την οικογένειά του, αλλά και να ζήσει μοναδικές στιγμές, βιώνοντας μια απόλυτη και ολοκληρωμένη εμπειρία από το χώρο της αυτοκίνησης! Μια διοργάνωση η οποία επαναπροσδιορίζει τον συμβατικό τρόπο οργάνωσης εκθέσεων, με το κοινό να συμμετέχει όσο ποτέ και τους εκθέτες να επικοινωνούν με τον πλέον δημιουργικό τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στον τελικό αγοραστή.


Παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας...περισσότεροι από 74.200 επισκέπτες και 130... δημοσιογράφοι έδωσαν το παρών στο Athens Motorshow Live! 2010, το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου και παρουσίασε για 5 ημέρες τα σημαντικότερα μοντέλα αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας της ελληνικής αγοράς.

Έτσι, λοιπόν, περισσότεροι από 7.000 επίσημοι προσκεκλημένοι του επιχειρηματικού βίου της χώρας, στελέχη της αγοράς αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, αλλά και επισκέπτες, έδωσαν το παρών στην τελετή εγκαινίων, η οποία διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, στις 22 Σεπτεμβρίου.


Βάλε πολύ εύκολα και γρήγορα κερδοφόρες διαφημίσεις στο Blog ή site που έχεις....πατώντας εδώ!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...