Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι συνεργασίες οδηγούν στα ύψη την Ρeugeot - Citroen


Ο γαλλικός όμιλος ΡSΑ (Ρeugeot και Citroen) ανακοίνωσε χθες ότι οι δύο ξεχωριστές συνεργασίες της με την αμερικανική Ford και την ιαπωνική Μitsubishi θα αποφέρουν σύντομα νέους καρπούς.

Με την πρώτη πρόκειται να διαθέσουν από κοινού... 300 εκατ. ευρώ για την κατασκευή νέας γενιάς «πράσινων» κινητήρων που θα ανταποκρίνονται στους ευρωπαϊκούς κανονισμούς εκπομπής ρύπων Εuro 6. Η σύμπραξη των δύο αυτοκινητοβιομηχανιών έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα επικερδής ως σήμερα, καθώς οι γαλλοαμερικανικοί κινητήρες χρησιμοποιούνται επίσης από τη Μazda, την Jaguar, τη Land Rover και τη Volvo.

Η δεύτερη συμφωνία αφορά την κατασκευή αμιγώς ηλεκτρικών κινητήρων οι οποίοι θα τοποθετηθούν στα νέα ημιφορτηγά Ρeugeot Ρartner και Citroen Βerlingo που θα κυκλοφορήσουν στα τέλη του 2012. Στη φωτογραφία, ένας τεχνικός τοποθετεί τον λογότυπο της Ρeugeot στο περίπτερο της εταιρείας στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι που ανοίγει τις πύλες του για το κοινό το Σάββατο.
ΤΟ ΒΗΜΑ


Βάλε πολύ εύκολα και γρήγορα κερδοφόρες διαφημίσεις στο Blog ή site που έχεις....πατώντας εδώ!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...