Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Περί υγραεριοκίνησης στα αυτοκίνητα (αντί για βενζίνη)...


Περί υγραεριοκίνησης:


Τι εξαρτήματα χρειάζονται;

Οι λόγοι αυτοί κάνουν απαραίτητη τη δημιουργία ενός δεύτερου συστήματος τροφοδοσίας υγραερίου που αποτελείται από τα εξής κύρια μέρη: τη δεξαμενή υγραερίου, στην οποία αποθηκεύεται με πίεση το υγραέριο, τις σωληνώσεις παροχής του υγραερίου σε υγρή και αέρια κατάσταση, την ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα υγραερίου, που ελέγχει την παροχή υγραερίου, την ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα βενζίνης, που ελέγχει την παροχή βενζίνης και την συσκευή αεριοποίησης υγραερίου (πνεύμονας) που εξαερώνει και ρυθμίζει την παροχή του υγραερίου ανάλογα με το φορτίο της μηχανής.

Πώς γίνεται η καύση;

Το υγραέριο βρίσκεται σε πίεση μέσα στη δεξαμενή καυσίμου και χρειάζονται διάφορα πρόσθετα εξαρτήματα για την αεριοποίηση του, την ελάττωση της πίεσής του και την ρύθμιση της παροχής του αερίου προς τον ψεκασμό.

Facts:

  • Για λόγους διαστολής η πλήρωση της δεξαμενής είναι έως ...

    80% - ρεζερβουάρ υγραερίου 52 λίτρων = 52*80%=41,6 πραγματική χωρητικότητα
  • Αυξημένη κατά 10% κατανάλωση υγραερίου σε σχέση με την βενζίνη (π.χ αυτοκίνητο με κατανάλωση 8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα καίει 8,8 λίτρα υγραερίου στα 100 χιλιόμετρα.
  • Απαιτείται η ύπαρξη βενζίνης στο κανονικό ρεζερβουάρ για την ψύξη της αντλίας καυσίμου και την εκκίνηση του κινητήρα
  • Το ρεζερβουάρ του υγραερίου πρέπει να αντικατασταθεί στην 10ετία υποχρεωτικά.
  • Στην ετήσια συντήρηση του κιτ περιλαμβάνεται αντικατάσταση φίλτρου υγραερίου (ετήσια ή κάθε 15.000Km) και έλεγχος του κυκλώματος υγραερίου
  • Όλα τα κιτ καλύπτονται από εγγύηση 2 ετών

Πλεονεκτήματα:

  • Το κόστος ανά λίτρο είναι εξαιρετικά χαμηλό (0,6€/lt versus 1,5€/lt – μέση τιμή βενζίνης)
  • Αυξάνει τη ζωή του κινητήρα του οχήματος, αφού γίνεται καθαρή καύση χωρίς κατάλοιπα
  • Διπλασιάζεται το μεσοδιάστημα ανάμεσα στις συντηρήσεις του οχήματος
  • Γίνεται απόσβεση της τοποθέτησης της συσκευής σε λιγότερο από ένα έτος
  • Μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, αφού είναι ένα οικολογικό καύσιμο
  • Το καύσιμο δεν νοθεύεται

Τοποθέτηση ΚΙΤ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ:


 

Το διαβάσαμε στο...Autogashellas.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...