Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

pamemazi.gr: Η ελληνική βάση συνοδήγησης στο internet!



Βαρεθήκατε να πληρώνετε την βενζίνη σε τιμή...χρυσού; Έχετε οικολογικές ανησυχίες προβληματιζόμενοι για το μέλλον του πλανήτη μας; Τότε περάστε μια βόλτα από το site που σας βρίσκει συνοδηγούς για κοινό προορισμό!
pamemazi.gr είναι η ανεξάρτητη βάση... συνοδήγησης στο internet για την ανακοίνωση ευκαιριών συνοδήγησης στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Στη βάση δεδομένων του pamemazi από το Μενού "Ευκαιρίες Συνοδήγησης" ή μέσω της φόρμας αναζήτησης μπορείτε να βρείτε τις τρέχουσες προσφορές και αναζητήσεις. Περάστε μια διαδικτυακή βόλτα, πού ξέρετε ίσως βρείτε τον/τους συνοδηγούς που ψάχνατε!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SITE:


"Πρώτα βήματα


Αναζήτηση ευκαιριών διαδρομής ή καταχώρηση της διαδρομής σας
Όταν ψάχνετε για μία διαδρομή, στο Μενού 'Ευκαιρίες διαδρομών' θα βρείτε τις κατάλληλες προσφορές. Κάντε την αναζήτηση με βάση την επιθυμητή διαδρομή σας και επικοινωνήστε με τον οδηγό τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

Αν θέλετε να προσφέρετε εσείς ο ίδιος μία διαδρομή, πρέπει πρώτα να γίνετε μέλος στην κοινότητά μας από το Μενού 'Εγγραφή'. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Ύστερα από το Μενού 'Καταχώρηση' μπορείτε να καταχωρήσετε τη διαδρομή σας. Μεταγενέστερες αλλαγές (διαγραφή της διαδρομής, αλλαγή της ώρας αναχώρησης κ.α.) μπορείτε να κάνετε από το Μενού 'Ο λογαριασμός μου: Καταχωρήσεις'.

Συμφωνία σημείου συνάντησης και συμμετοχή στα καύσιμα
Συνοδηγός: Πριν την αναχώρηση συμφωνείτε με τον οδηγό τις πιο σημαντικές πληροφορίες όπως το σημείο συνάντησης και τη συμμετοχή σας στα έξοδα της διαδρομής.

Οδηγός: Οι ενδιαφερόμενοι θα επικοινωνήσουν μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Εσείς καθορίζετε το σημείο συνάντησης και τη συμμετοχή στα έξοδα. Για τον υπολογισμό της συμμετοχής αυτής μπορείτε να βρείτε βοήθεια στο FAQs μας.

Εξοικονόμηση χρημάτων και CO2

Μέσω μιας συνοδήγησης εξοικονομείτε χρήματα αλλά και προστατεύετε το περιβάλλον. Για παράδειγμα μια διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη (515 χλμ) κοστίζει (ανάλογα με τον τύπο και την κατανάλωση του κάθε αυτοκινήτου) περίπου 57 EUR (με διόδια) χωρίς να ληφθεί υπόψιν το κόστος της απόσβεσης, της ασφάλειας, των τελών κυκλοφορίας, των επισκευών κα. Όταν όμως έχετε και 2 συνοδηγούς οι οποίοι πληρώνουν 19 EUR ο καθένας, τότε ως οδηγός εξοικονομείτε 67% του συνολικού κόστους της διαδρομής και μαζί με τους συνοδηγούς σας προστατεύτε και το περιβάλλον."


Πώς σας φαίνεται;

Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:
- Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
- Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
- Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
- Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
- Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
- Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...