Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Opel Insignia: Μείωση Εκπομπών CΟ2



  • Οικονομία: Insignia ecoFLEX (118 kW/160 hp) τώρα με 129 g/km ή 4.9 l/100 km
  • Άνεση: Μειωμένο επίπεδο θορύβων και κραδασμών για τους πετρελαιοκινητήρες
  • Εκτεταμένη αυτονομία: Κινητήρας diesel τώρα με Adaptive 4x4
  • Μόδα και στυλ: Νέο look με πολυτελές δέρμα “Indian Summer” και έκδοση Sport Edition



Rüsselsheim/Turin.  Από φέτος τον Αύγουστο, το Opel Insignia μειώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του και αναβαθμίζεται από αισθητικής και οδηγικής απόψεως.


Μειώνοντας τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση καυσίμου στους περισσότερους κινητήρες του, το Opel Insignia επιτυγχάνει ακόμα υψηλότερη απόδοση και οικονομία στη μεσαία κατηγορία χωρίς να θίγεται η οδηγική απόλαυση. Ανάμεσα στις βελτιώσεις είναι η πιο αθόρυβη λειτουργία των πετρελαιοκινητήρων. Επίσης, για πρώτη φορά, η Opel συνδυάζει πετρελαιοκινητήρα με το προηγμένο σύστημα Adaptive 4x4. Τέλος, το Insignia προσφέρεται τώρα στην εξωτερική απόχρωση Dark Mahogany και σε δύο νέα στυλιστικά πακέτα.


Μία σειρά τεχνολογικών αλλαγών επέφεραν μείωση 19% στις εκπομπές CO2 με αποτέλεσμα το Opel Insignia ecoFLEX (96 kW/130 hp και 118 kW/160 hp) να επιτυγχάνει ...
129 g/100 km ή 4,9 l/100 km στο μικτό κύκλο που μεταφράζεται σε μέγιστα φορολογικά οφέλη σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Η έκδοση ecoFLEX του Sports Tourer θα έχει εκπομπές CO2 134 g/km ή κατανάλωση 5,1 l/100 km. Και οι δύο εκδόσεις ecoFLEX προσφέρουν αξιοσημείωτες επιδόσεις με 118 kW/160 hp και ροπή μέχρι 380 Nm (με overboost).

Το νέο model year όλοι οι πετρελαιοκινητήρες έχουν μειωμένα επίπεδα θορύβων και κραδασμών για ένα αθόρυβο και άνετο περιβάλλον καμπίνας με βελτιωμένη ακουστική. Οι αλλαγές επέδρασαν θετικά στους μηχανικούς θορύβους και το θόρυβο καύσης. Οι αλλαγές έγιναν στις εκδόσεις 110-, 130- και 160 hp.


Επιπλέον, οι κινητήρες 2.0 110 hp και 130 hp έχουν τώρα μικρότερο υπερσυμπιεστή για υψηλότερη απόκριση και απόδοση καυσίμου, ώστε να ικανοποιούν καλύτερα τις ανάγκες των εκδόσεων με μικρότερη ιπποδύναμη. Η κυλινδροκεφαλή και τα μπεκ επανασχεδιάστηκαν με γνώμονα τη μείωση της πίεσης επιστροφής καυσαερίων και τη βελτίωση ροής αέρα και καύσης.


Από πλευράς βενζινοκινητήρων, ο 2.0 Turbo 162 kW/220 hp εφοδιάζεται τώρα με βελτιωμένους ελεγκτές του συστήματος διαχείρισης από τους μηχανικούς της Opel. Σε συνδυασμό με την άριστη ρύθμιση της μονάδας διαχείρισης κινητήρα, επιτεύχθηκε μέχρι 11% μείωση στην κατανάλωση και τις εκπομπές CO2.


Ένας δείκτης επιλογής σχέσης κιβωτίου, στάνταρ σε όλα τα μοντέλα Insignia από τον Αύγουστο, θα συντελεί στην πιο οικονομική οδήγηση.



Adaptive 4x4 τώρα σε συνδυασμό με κινητήρα diesel


Αναλύσεις πωλήσεων δείχνουν ότι το 45% των πελατών Opel σε όλη την Ευρώπη που επιλέγουν τον βενζινοκινητήρα 2.0 turbo παραγγέλνουν το προαιρετικό Adaptive 4x4 για τα Insignia τους. Λόγω της υψηλής ζήτησης, τα Opel Insignia sedan και Sports Tourer τώρα συνδυάζουν το ευφυές 4x4 με το δίλιτρο turbo diesel 118 kW/160 hp. Η νέα έκδοση θα διατίθεται από φέτος το φθινόπωρο.


Αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί της Opel θα μπορούν να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του Adaptive 4x4 - άριστη ευστάθεια, ελκτική πρόσφυση και κράτημα - σε συνδυασμό με την οικονομία και τα οδηγικά χαρακτηριστικά ενός diesel.


Το Insignia παρακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας


Εκτός από τις βελτιώσεις των κινητήρων, οι σχεδιαστές της Opel φρόντισαν να χαρίσουν στο Insignia σύγχρονα στυλιστικά στοιχεία όπως η νέα, ζεστή εξωτερική απόχρωση Dark Mahogany. Οι αγοραστές μπορούν να την συνδυάσουν με τη νέα πολυτελή δερμάτινη ταπετσαρία σε απόχρωση “Indian Summer” για μία προχωρημένη, μοντέρνα εμφάνιση.


Αυτή το σύγχρονο δερμάτινο σαλόνι στο χρώμα του κονιάκ αποτελεί ‘fashion statement’. Αρκετές διαφορετικές τεχνικές ραφών – με αισθητικές αντιθέσεις διακοσμητικών και ραφών πάνω σε ένα απαλό κασμίρ χρώμα – χρησιμοποιήθηκαν στην ταπετσαρία των καθισμάτων και στα ένθετα θυρών, το τιμόνι και στον επιλογέα ταχυτήτων.


Η λεπίδα, στοιχείο ταυτότητας του Insignia είναι ραμμένη στο κάθισμα και τα πατάκια. Το μαύρο εσωτερικό με δερμάτινη επένδυση εκφράζει πολυτέλεια.
Η ταπετσαρία ολοκληρώνεται με ένα OPC-Line Interior Pack που περιλαμβάνει σπορ τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων από δέρμα, αλουμινένια πεντάλ και μαύρη επένδυση οροφής.


Για πιο σπορ αίσθηση, η Opel προτείνει τώρα ένα Sport Edition Pack με εσωτερικό σε jet black. Το Sport Edition Pack, διατίθεται επίσης με Πακέτα Εσωτερικού & Εξωτερικού OPC-Line με σπορ τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων από δέρμα, αλουμινένια πεντάλ και μαύρη επένδυση οροφής. Για το εξωτερικό, περιλαμβάνονται κάτω τμήμα εμπρός και πίσω προφυλακτήρων, φαρδύτερα μαρσπιέ και ζάντες αλουμινίου 19 και 20 ιντσών. Το Sport Edition Pack προσφέρεται με τις εκδόσεις Cosmo και Sport.

GM MEDIA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...