Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Renault & Dacia στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2018»

Renault & Dacia στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2018»

Με αιχμή του δόρατος το μονοθέσιο της Formula 1 R.S.18 και το νέο Megane R.S. η Renault δίνει δυναμικό παρόν στη φετινή έκθεση «Αυτοκίνηση 2018»


Η Renault φέτος κλείνει 120 χρόνια ζωής, γεμάτα πρωτιές που αποδεικνύουν ότι η καινοτομία είναι στο DNA της κορυφαίας γαλλικής μάρκας αυτοκινήτων. Με αφορμή τη συγκυρία αυτή, ο επίσημος εισαγωγέας TEOREN MOTORS A.E. εξασφάλισε και παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό ένα κορυφαίο έκθεμα που συμπυκνώνει όλη την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε εδώ και 120 χρόνια στους αγώνες και το δρόμο.

Έτσι, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τη μοναδική ρεπλίκα R.S.18, η οποία αποκαλύφθηκε χθες Παρασκευή 9 Νοεμβρίου.

Το μονοθέσιο θα εκτίθεται δίπλα σε ένα άλλο κορυφαίο δείγμα μηχανικής τεχνογνωσίας και αυτοκινητιστικού πάθους, το κορυφαίο μέλος της οικογένειας Megane, το ασυναγώνιστο R.S. των 280 ίππων, που θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση σε ελληνικό έδαφος.

Το περίπτερο του Groupe Renault στην έκθεση θα πλαισιώνεται από όλη τη γκάμα των δημοφιλών μοντέλων της γαλλικής μάρκας. το ευέλικτο Twingo στην κορυφαία έκδοση GT, το εμβληματικό Clio, το Captur, αλλά και το επιβλητικό Kadjar. Στη γκάμα των εκθεμάτων θα ξεχωρίζουν δύο νέες εκδόσεις του Megane, το μεγαλοπρεπές Grand Coupe και το χρηστικό Sport Tourer.
Παράλληλα, στο τομέα που είναι αφιερωμένος στην Dacia, οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο Dacia Duster, σε 2κίνητη και 4κίνητη έκδοση.
Πρόκειται για το μοντέλο που κυριαρχεί στις πωλήσεις των SUV σε ευρωπαϊκό επίπεδο και έκανε το παγκόσμιο λανσάρισμα του στην Ελλάδα στις αρχές του έτους. Δίπλα του το δημοφιλές και ολοκληρωμένο Sandero Stepway.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα αγαπημένα τους Renault & Dacia στο χώρο των test drives.

Δείτε την παρουσίαση του νέου Megane RS 280, καθώς και του μονοθεσίου ρέπλικα RS18:









πηγή: Renaultnews.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...