Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι αρχηγοί τη αστυνομίας στην Αγγλία ξεκαθάρισαν ότι τα περιπολικά αυτοκίνητα έχουν το… ελεύθερο να χτυπήσουν και να εμβολίσουν τους δράστες

Οι αρχηγοί τη αστυνομίας στην Αγγλία ξεκαθάρισαν ότι τα περιπολικά αυτοκίνητα έχουν το… ελεύθερο να χτυπήσουν και να εμβολίσουν τους δράστες
Οι βρετανικές Αρχές έχουν βρει νέους τρόπους να σταματούν τους επίδοξους κλέφτες που επιβαίνουν σε μοτοσικλέτες. Και ένας από αυτούς είναι να χρησιμοποιούν τα αστυνομικά οχήματα για να χτυπήσουν τους δράστες εκ κινήσει.


Σε ενημέρωσή τους οι αρχηγοί τη αστυνομίας ξεκαθάρισαν ότι τα περιπολικά έχουν το… ελεύθερο να χτυπήσουν τους δράστες με δίκυκλα ακόμη και όταν κινούνται με μεγάλη ταχύτητα..

Και αυτό γιατί οι εγκληματίες θεωρούν ότι εάν αναπτύξουν υψηλή ταχύτητα ή βγάλουν το κράνος τους οι Αρχές θα βάλουν τέλος στην καταδίωξη. «Οι κακοποιοί με τα δίκυκλα θα στοχεύονται σε κάθε ευκαιρία, ακόμα και όταν οδηγούν επικίνδυνα ή αν δεν φορούν τα κράνη τους», δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας Venice της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν από τη βρετανική αστυνομία δείχνουν τις τακτικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να μειώσουν τις καταδιώξεις και να προλάβουν ενδεχόμενους τραυματισμούς κακοποιών και πολιτών.



Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των Αρχών, «ελπίζουμε ότι με την επίδειξη του πλήρους φάσματος τακτικών που οι αξιωματικοί είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν κατά των κακοποιών, οι παραβάτες θα σκεφτούν δύο φορές τις ενέργειές τους».

Τα κρούσματα των κακοποιών με τα δίκυκλα αυξάνονται συνεχώς στη Μεγάλη Βρετανία και κάποιοι από αυτούς καταφέρνουν να κλέψουν ακόμα και 30 κινητά τηλέφωνα σε μία ώρα.

«Χτυπούν» κυρίως πολίτες που βγαίνουν από τους σταθμούς του μετρό και κλέβουν κινητά, τσάντες, ρολόγια….

Μία από τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η αστυνομία για να τους σταματήσει, είναι να τρακάρει με τα περιπολικά της τα μοτοσικλέτες εν κινήσει, προκειμένου να ακινητοποιήσει τους δράστες και να τους συλλάβει, ενώ άλλη μια μέθοδος είναι τους σκάει τα λάστιχα.


πηγές: http://news.met.police.uk /cnn.gr/uniformnews.gr,
uniformnews.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...