Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέος διαγωνισμός από το AsfaleiaAutokinitou.gr και την Honor

AsfaleiaAutokinitou.gr
Νέος διαγωνισμός από το AsfaleiaAutokinitou.gr και την Honor

Το AsfaleiaAutokinitou.gr, το κορυφαίο συμβουλευτικό site σχετικά με την ασφάλιση οχημάτων, ανακοινώνει τη συνεργασία του με μία από τις κορυφαίες μάρκες smartphone, την Honor, κάνοντας έναν μεγάλο διαγωνισμό, ο οποίος θα αναδείξει τρεις υπερτυχερούς.

Πιο συγκεκριμένα, το site AsfaleiaAutokinitou.gr, μέσω του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στη σελίδα του στο Facebook Ασφάλεια Αυτοκινήτου, προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία σε τρείς τυχερούς να κερδίσουν δύο κινητά τηλέφωνα Honor 9 Lite, καθώς και ένα band της Honor.
To Honor 9 Lite ξεχωρίζει για την αισθητική και το λειτουργικό του σύστημα, που το ανακηρύσσουν πρωτοπόρο στην κατηγορία του. Η προηγμένη τετραπλή κάμερα, η μπροστινή κάμερα με 13MP + 2MP και η Honor FullView οθόνη, είναι μερικά μόνο από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Honor 9 Lite που το καθιστούν ασυναγώνιστο. Όσον αφορά το band της Honor, η αντοχή του στο νερό σε βάθος έως 50 μέτρα, η συνεχής παρακολούθηση των καρδιακών παλμών, η μεγάλη διάρκεια λειτουργίας του από 7 έως 30 ημέρες με μία μόνο φόρτιση και η λειτουργία παρακολούθησης ύπνου και ειδοποιήσεων, θα σας κάνουν να το λατρέψετε και να το εντάξετε σαν αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητά σας.
Αν θες να είσαι εσύ ένας από τους τρεις τυχερούς, που θα κερδίσουν τα μοναδικά προϊόντα της Honor, μην χάνεις άλλο χρόνο, πάρε μέρος στον διαγωνισμό στο:





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...