Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Abarth 124 Rally έριξε αυλαία για το 2018

Το Abarth 124 Rally έριξε αυλαία για το 2018

Η αγωνιστική σαιζόν του 2018 αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένη για το Abart 124 Rally, την αγωνιστική έκδοση του ξεχωριστού roadster Abarth 124 Spider. Κατακτώντας με τον Γάλλο οδηγό Raphael Astier το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA R-GT, το 124 Rally εξασφάλισε δεκάδες νίκες στην κατηγορία του σε διάφορους αγώνες, εντυπωσιάζοντας με τις επιδόσεις του. Η Abarth, πιστή στην κληρονομία που άφησε ο ιδρυτής της, Carlo Abarth, συνεχίζει και με αυτό το μοντέλο τη συνεπή εμπλοκή της με τους αγώνες αυτοκινήτου.


Κλείνοντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2018, τα 124 Rally θα συμμετέχουν στο Rallye du Var στη Γαλλία και το Rally Comunidad de Madrid, στην Ισπανία. Στον αγώνα της Γαλλίας τα δύο αγωνιστικά με τον «σκορπιό» θα οδηγήσουν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Raphael Astier με συνοδηγό τον Frédéric Vauclare και ο Nicolas Ciamin με συνοδηγό τον Antοny Villanova. Παράλληλα με την επιτυχία του Astier, ο Ciamin αποτέλεσε μια πραγματική αποκάλυψη, με τις επιδόσεις του σε αρκετές ειδικές διαδρομές να είναι καλύτερες από συνδυασμούς με 4κινητα αυτοκίνητα της κατηγορίας R5.

Αντίστοιχα στην Ισπανία, στον τελευταίο αγώνα του Ισπανικού Πρωταθλήματος Ασφάλτου, οι Ισπανοί Alberto Monarri και Rodrigo Sanjuan, θα συμμετέχουν με 2 Abarth 124 Rally της ομάδας SMC Junior Motorsport. Οι δύο οδηγοί ξεχώρισαν χάρη στις εντυπωσιακές τους επιδόσεις, κατακτώντας υψηλές θέσεις γενικής, όπως η 4η θέση στο Rally de Ourense, η 5η γενικής στο Sierra Morena και η 6η στο Villa de Adeje. Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς στην Ισπανία θα ξεκινήσει από την πίστα της Jarama και θα καλύψει συνολικά 696χλμ. με 143χλμ. ειδικών διαδρομών.

Με την ολοκλήρωση αυτών των δύο αγώνων, το Abarth 124 Rally, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για το 2018 και δίνει ραντεβού για μια εξίσου συναρπαστική αγωνιστική σαιζόν για το 2019.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...