Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η LeasePlan Corporation έφτασε τα 1,5 εκατ. οχήματα, επιβεβαιώνοντας την παγκόσμια ηγετική της θέση

Η LeasePlan Corporation έφτασε τα 1,5 εκατ. οχήματα, επιβεβαιώνοντας την παγκόσμια ηγετική της θέση
Η LeasePlan Corporation έφτασε τα 1,5 εκατ. οχήματα, επιβεβαιώνοντας την παγκόσμια ηγετική της θέση 
Η LeasePlan Corporation N.V συνεχίζει να καταγράφει δυναμική ανάπτυξη του στόλου των οχημάτων της, ο οποίος έφτασε το ρεκόρ των 1,5 εκατ. οχημάτων παγκοσμίως.
Η LeasePlan είναι η πρώτη εταιρεία διαχείρισης στόλου και υπηρεσιών μετακίνησης στον τομέα του leasing διεθνώς που κατορθώνει να επιτύχει λειτουργίες τέτοιου βεληνεκούς, κατακτώντας ένα σημείο-ορόσημο που επιβεβαιώνει την παγκόσμια ηγετική της θέση.

Με δραστηριότητα σε 32 χώρες, ο παγκόσμιος στόλος της LeasePlan πρόσφατα ξεπέρασε τα 1,5 εκατ. οχήματα από 1,3 εκατ. το 2010, καταγράφοντας σε ετήσια βάση αύξηση της τάξεως του 8% των οχημάτων που διαχειρίζεται, τα οποία στα τέλη Σεπτέμβριου του 2014 ανέρχονταν σε 1,4 εκατ.

Ο Nick Salkeld, Chief Commercial Officer της LeasePlan δήλωσε: «Το γεγονός ότι είμαστε η πρώτη εταιρεία στον κλάδο μας που έφτασε σε στόλο τα 1,5 εκατ. οχήματα, επιβεβαιώνει ακόμα μία φορά την παγκόσμια ηγετική μας θέση και υπογραμμίζει την επιτυχία της αναπτυξιακής στρατηγικής που ακολουθούμε. Στόχος μας δεν είναι η ηγετική μας θέση να βασίζεται μόνο στο μέγεθος του στόλου μας- η σημαντική αυτή ανάπτυξη επιβεβαιώνει επίσης την εμπιστοσύνη των πελατών μας στην εταιρεία και στην καταπληκτική ομάδα των ανθρώπων της LeasePlan, οι οποίοι παρέχουν τις υπηρεσίες μας σε όλες τις χώρες παγκοσμίως. Όραμα μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ηγέτες της αγοράς σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε: στην εξυπηρέτηση των πελατών, στην καινοτομία των προϊόντων και των λύσεων μετακίνησης που προσφέρουμε, ενώ δεν εφησυχάζουμε. Θα συνεχίσουμε σταθερά την πορεία προς την ανάπτυξη, την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και τη δέσμευση μας να οδηγήσουμε τον κλάδο στο να κάνει τη ζωή των πελατών μας πιο εύκολη.»

Ο κ.Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όλους εμάς στην LeasePlan Hellas να συνεχίζουμε την αναπτυξιακή μας πορεία στην ελληνική αγορά. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι η δέσμευση της LeasePlan διεθνώς να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών, μέσω της διαφοροποίησης των παρεχόμενων υπηρεσιών και της επένδυσης σε νέες κατηγορίες, αποδίδει τα μέγιστα. Στόχος της LeasePlan Hellas ήταν και θα συνεχίσει να είναι η διαρκής παροχή βέλτιστων και πρωτοπόρων υπηρεσιών, η σημαντική ενίσχυση του χαρτοφυλακίου των πελατών μας και η παράλληλη αύξηση του στόλου των οχημάτων μας».

Ταχεία ανάπτυξη σε όλες τις κατηγορίες των πελατών
Οι εταιρείες του Ομίλου LeasePlan διεθνώς παρέχουν υπηρεσίες μίσθωσης και διαχείρισης στόλων σε ένα ευρύ πελατολόγιο, το οποίο περιλαμβάνει από μεγάλες εταιρείες και φορείς του δημόσιου τομέα, μέχρι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) και ιδιώτες οδηγούς.

Τα τελευταία χρόνια, η LeasePlan έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή νέων, καινοτόμων υπηρεσιών για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ). Ως αποτέλεσμα, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις πλέον αποτελούν την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη κατηγορία της LeasePlan, καταγράφοντας διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης, της τάξεως του 11% από έτος σε έτος, τροφοδοτώντας δυναμικά την επέκταση του παγκόσμιου στόλου της εταιρείας.

Μεγάλοι, διεθνείς πελάτες εξακολουθούν να αποτελούν σημαντικό τμήμα της αγοράς που εξυπηρετεί η LeasePlan International, η οποία έχει επίσης επεκταθεί σημαντικά, σημειώνοντας 8% αύξηση από έτος σε έτος. Στο πλαίσιο αυτό, σημειώνεται ότι η αύξηση του παγκόσμιου στόλου της LeasePlan οφείλεται επίσης στην ισχυρή βάση των εταιρικών πελατών της, η οποία έχει αυξηθεί παγκοσμίως κατά 6% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.






Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...