Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το βραβείο “Auto Trophy 2015” στο νέο VW Tiguan

Το βραβείο “Auto Trophy 2015” στο νέο Tiguan
Το βραβείο “Auto Trophy 2015” στο νέο Tiguan

Το νέο Tiguan κέρδισε το βραβείο “Auto Trophy 2015”σε ψηφοφορία που πραγματοποίησε το περιοδικό Autozeitung. Η δεύτερη γενιά του compact SUV νίκησε τους 21 αντιπάλους του που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του.


Οι αναγνώστες του Autozeitung και οι διεθνείς τίτλοι αυτοκινήτου που εκδίδονται από το Bauer Media Group επέλεξαν για δεύτερη φορά τα καλύτερα αυτοκίνητα από κάθε κατηγορία.
Ο Jürgen Stackmann, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen, παρέλαβε το βραβείο για το νέο Tiguan δηλώνοντας: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που το καταπληκτικό νέο μοντέλο μας, με τη δυναμική σχεδίαση και τις καινοτόμες τεχνολογίες του βραβεύεται με το Auto Trophy. Το νέο Tiguan έχει όλα τα προσόντα για να κατακτήσει την αγορά των compact SUV, όπως ακριβώς και ο
προκάτοχός του".
Το βραβείο “Auto Trophy 2015” στο νέο Tiguan

Με πωλήσεις πάνω από 2,6 εκατομμύρια αυτοκίνητα της πρώτης γενιάς, το νέο Tiguan γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο IAA (International Motor Show) στη Φρανκφούρτη. Ο σχεδιασμός του μοντέλου βασίζεται στη νέα πλατφόρμα MQB, που έχει σαν αποτέλεσμα οι αναλογίες του αμαξώματος να είναι εντυπωσιακά πιο σπορ.
Τα συστήματα υποβοήθησης επιφέρουν την τελειότητα στην άνεση, τη δυναμική συμπεριφορά και την ασφάλεια, ενώ η συνδεσιμότητα αποκτά νέες διαστάσεις με τις on line υπηρεσίες που παρέχονται. Επιπλέον, όλες οι τρέχοντες συσκευές Apple και το Android smartphones μπορούν να ενσωματωθούν μέσω App-Connect στα συστήματα infotainment, ενώ η χρησιμοποίηση των tablets γίνεται εφικτή μέσω της ειδικής εφαρμογής Media Control.

Το Auto Trophy είναι ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της αυτοκινητοβιομηχανίας στη Γερμανία. Η παρουσίαση των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο, παρουσία σημαντικών ανθρώπων του επιχειρηματικού και κοινωνικού κύκλου.

Σημείωση: Στη φωτογραφία από αριστερά οι κ.κ. Volker Koerdt, Αρχισυντάκτης του Auto Zeitung, Jürgen Stackmann, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen για τις Πωλήσεις, το Marketing & After Sales και Judith Rakers, παρουσιάστρια.


#GTR
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...