Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Πρεσβευτής της Μάρκας BMW Alessandro Zanardi γιόρτασε την πρώτη φετινή νίκη


Ο Πρεσβευτής της Μάρκας BMW Alessandro Zanardi γιόρτασε την πρώτη φετινή νίκη
Ο Πρεσβευτής της Μάρκας BMW Alessandro Zanardi γιόρτασε την πρώτη φετινή νίκη
Ο εργοστασιακός οδηγός της BMW και Πρεσβευτής της Μάρκας Alessandro Zanardi ξεκίνησε με επιτυχία τη φετινή σεζόν του στην παραποδηλασία. Επικράτησε στην πρώτη διεθνή αγωνιστική διοργάνωση με handbike στην ευρύτερη περιοχή της Τοσκάνης, κερδίζοντας τους δύο αγώνες του Σαββατοκύριακου και διεκδικώντας μία νίκη γενικής κατάταξης.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στη Marina di Massa (IT) σε ομαλή διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο της Μεσογειακής ακτής. Το Σάββατο, ο Zanardi κέρδισε στον αγώνα δρόμου των 45 km, ενώ την Κυριακή ήταν ο νικητής στη χρονομετρημένη διαδρομή των 16 χλμ. με αποτέλεσμα να αναδειχτεί 1ος στη γενική κατάταξη. Η συγκομιδή από αυτή την επιτυχία ήταν 16 βαθμοί, σημαντικοί για την παγκόσμια κατάταξη στην παραποδηλασία, που αποτελεί επίσης κριτήριο πρόκρισης για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Rio de Janeiro (BR).
Ο Alessandro Zanardi
Ο Alessandro Zanardi
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επίδοσή μου και ήταν το τέλειο ξεκίνημα της σεζόν», δήλωσε ο Zanardi. «Συγκέντρωσα σημαντικούς βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη, ενώ μου δόθηκε η ευκαιρία να συγκρίνω το επίπεδο μου με αυτό των συναδέρφων μου από την Ιταλική Εθνική Ομάδα. Ομολογώ ότι είμαι ικανοποιημένος με τη μέση ταχύτητά μου που ήταν περίπου 41 km/h, καθόλου κακή θα έλεγα».

Τις προσεχείς εβδομάδες, η προσοχή του Zanardi θα είναι πάλι στραμμένη στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μαζί με τη BMW Motorsport, θα συνεχίσει την προετοιμασία για το θρυλικό 24ωρο αγώνα του Spa-Francorchamps (BE). Στον κλασικό αγώνα αντοχής, που θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουλίου, θα μοιραστεί το cockpit της BMW Z4 GT3 του με άλλους οδηγούς για πρώτη φορά.

ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ: Κάθε πέρυσι και καλύτερα...Οι επιδόσεις και το πρεστίζ έδωσαν την θέση τους στην χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση!! #ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ #ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΣΗ
Posted by Autocarnet on Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...