Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ατύχημα με τραυματίες στο Ράλι Αργεντινής

Ατύχημα με τραυματίες στο Ράλι Αργεντινής
Ατύχημα με τραυματίες στο Ράλι Αργεντινής

Αρκετοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Παρ’ ολίγον τραγωδία στο Ράλι Αργεντινής, καθώς στη διάρκεια του απογευματινού σκέλους του αγώνα στην Κόρδοβα, το αυτοκίνητο του Χέιντεν Παντόν βγήκε εκτός πίστας μετά από ένα άλμα κι έπεσε πάνω σε θεατές.

Αρκετοί εξ αυτών τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Ευτυχώς δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, καθώς ένας υπέστη κάταγμα στο πόδι, ενώ οι περισσότεροι είχαν επιπόλαια τραύματα.

Όσο για το Νεοζηλανδό οδηγό της Hyundai δεν χτύπησε, όπως και ο συνοδηγός του.

Στα του αγώνα, ο Κρις Μικ εξακολουθεί να προπορεύεται έχοντας πλέον διαφορά 38,6 δευτερολέπτων από τον ομόσταβλό του στη Citroen, Μαντς Όστμπεργκ, ενώ τρίτος είναι ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα με Volkswagen σε περίπου διπλάσια διαφορά. Υπενθυμίζεται πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωτοπόρος έχοντας κερδίσει και τους τρεις προηγούμενους αγώνες, Σεμπαστιάν Οζιέ, έχει τεθεί πρόωρα εκτός διεκδίκησης βαθμών, λόγω μηχανικού προβλήματος. Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) με δύο ειδικές.

Οι νικητές των ειδικών:

SS1: Οζιέ
SS2: Μικ
SS3: Λάτβαλα
SS4: Μικ
SS5: Μικ
SS6: Σόρντο
SS7: Οζιέ
SS8: Μίκελσεν
SS9: Μίκελσεν
SS10: Μίκελσεν

Πηγή: sport-fm.gr

Είστε κάτοχος αυτοκινήτου; Γράψτε μας τα παράπονά σας!Αφιερώστε μας λίγο από τον χρόνο σας και ας ανακαλύψουμε από κοιν...
Posted by Autocarnet on Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...