Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Περιθώριο για να μειωθούν τα Τέλη Κυκλοφορίας

Citroen C4 Picasso
Περιθώριο για να μειωθούν τα Τέλη Κυκλοφορίας
Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να μειωθούν τα τέλη κυκλοφορίας για τα ΙΧ σε ακινησία σύμφωνα με έγγραφη απάντηση που έδωσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη στον βουλευτή Κοζάνης των ΑΝΕΛ, Χαρίσιου Κάτανα.
Μάλιστα η κ. Βαλαβανη προαναγγέλλει και αλλαγές στην φορολογική νομοθεσία ώστε μην πιάνονται αδίκως στην τσιμπίδα των τεκμηρίων όσοι έχουν εξαρτημένα ή ανήλικα τέκνα.

Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο «το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει τη δυνατότητα μίας ελαστικότερης αντιμετώπισης που θα έδινε τη δυνατότητα σε όσους έχουν καταθέσει πινακίδες και θέλουν να επανενεργοποιήσουν τα οχήματά τους κατά τη διάρκεια του έτους να μπορούν να το κάνουν με μικρότερη από τη συνολική ετήσια επιβάρυνση».

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Υπουργείου Οικονομικών περισσότερα από 750 εκ. ευρώ έχουν χαθεί την τελευταία πενταετία από τα κρατικά ταμεία λόγω μη είσπραξης τελών κυκλοφορίας από εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ΙΧ που κατέθεσαν τις πινακίδες των οχημάτων τους και τέθηκαν σε ακινησία.







Είστε κάτοχος αυτοκινήτου; Γράψτε μας τα παράπονά σας!Αφιερώστε μας λίγο από τον χρόνο σας και ας ανακαλύψουμε από κοιν...
Posted by Autocarnet on Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...