Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Dacia γιορτάζει με νέες επετειακές εκδόσεις σε όλη την γκάμα της (photos)


  • Για να γιορτάσει την 10η επέτειο από την έναρξη της Dacia στη Δυτική Ευρώπη, η μάρκα θα λανσάρει περιορισμένες εκδόσεις σε όλη την γκάμα της.
  • Αποκλειστικό στυλ και νέο σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης Dacia MEDIA NAV Evolution.
  • Οι περιορισμένες εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες για τα μοντέλα Sandero, Duster, Lodgy, Dokker, Logan και Logan MCV.
  • Αυτές οι εκδόσεις θα εμφανιστούν δημόσια για πρώτη φορά στο περίπτερο της Dacia στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.
Δέκα χρόνια έχουν περάσει ήδη από τότε που το μοντέλο Logan ξεκίνησε στη Δυτική Ευρώπη το 2005, σηματοδοτόντας την αυγή μιας νέας εποχής για τη ρουμανική μάρκα Dacia, της οποίας η Renault ηγήθηκε της αναγέννησης ανταμείβοντας της γαλλική εταιρεία για τα πρωτοφανή επίπεδα επιτυχίας σε όλη την ήπειρο. Για να γιορτάσουν αυτά τα 10 ένδοξα χρόνια, η Dacia θα λανσάρει ...
ειδικές επετειακές περιορισμένες εκδόσεις του κάθε μοντέλου στην γκάμα της (με εξαίρεση το Dokker Van). Αυτά τα περιορισμένης έκδοσης οχήματα παραμένουν πιστά στο ήθος της μάρκας και της εικόνας της, δεδομένου ότι θα είναι καλά εξοπλισμένα, ενώ θα φέρουν και νέο αποκλειστικό χρωματισμό ονόματι Cosmos Blue. Επίσης ξεχωρίζουν μέσα από χαρακτηριστικά διακοσμητικά στυλ και μέσω ενός νέου συστήματος πολυμέσων και πλοήγησης: Το Dacia MEDIA NAV Evolution.

Οι γενναιόδωρα εξοπλισμένες περιορισμένες εκδόσεις βασίζονται σε αντίστοιχα επίπεδα εξοπλισμού των μοντέλων Laureate. Αυτό περιλαμβάνει πρότυπο ελέγχου του κλίματος για την άνεση, cruise control με περιοριστή ταχύτητας, και μια αποκλειστική δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι, καθώς και το σύστημα πολυμέσων Dacia MEDIA NAV Evolution.

Η νέα γενιά του συστήματος πολυμέσων, φιλική προς χρήστη έρχεται με πλήρης σύστημα πλοήγησης, συνοδευόμενο από μια μεγάλη οθόνη αφής. Έρχεται με ακόμα περισσότερες λειτουργίες, χάρη στην προσθήκη του smartphone, USB και συνδεσιμότητα Bluetooth®, η TMC (Traffic Message Channel) πληροφορίες και προειδοποιήσεις κινδύνου.

Τα νέα χαρακτηριστικά του MEDIA NAV Εξέλιξη λεπτομερώς:

– GPS, ενσωματώνοντας πληροφορίες κίνησης TMC με προτεινόμενες εναλλακτικές διαδρομές,
– Προειδοποιήσεις ασφαλείας (κίνδυνοι, κλπ),
– Συνδεσιμότητα Smartphone: στην κύρια οθόνη, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο πολυμέσων που έχουν προεπιλεγεί χρησιμοποιώντας την εφαρμογή AHA, δωρεάν download χωρίς χρέωση από το smartphone τους (Android ή iOS). Αυτή η εφαρμογή τους δίνει πλήρη πρόσβαση στο αυτοκίνητο τους (ραδιόφωνα διαδίκτυο, podcasts, μουσική, κτλ.), εκτός από τα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Twitter. Παρέχει επίσης πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με κοντινά σημεία ενδιαφέροντος, όπως ξενοδοχεία ή εστιατόρια.
– Το όχημα είναι εξοπλισμένο με τοποθετημένο χειριστήριο στο τιμόνι που παρέχει πρόσβαση στο SIRI λειτουργία αναγνώρισης φωνής της Apple (συμβατό με iPhone 4S και άνω),
– Μια απόλυτα σύγχρονη, διεπαφή χρωμάτων με νέα εικονίδια.














Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...