Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τιμητική Διάκριση της BMW Group Hellas από τον ΣΕΓΑΣ για συνεισφορά στον Κλασικό Αθλητισμό

Σε μία ετήσια γιορτή βραβεύσεων και τιμητικών διακρίσεων για αθλητές, προπονητές και υποστηρικτές του Κλασικού Αθλητισμού, ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε τη BMW Group Hellas για τη συνεισφορά της ως επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου και κύριος χορηγός...
του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας 2014, καλύπτοντας τις ανάγκες μετακίνησης των διοργανωτών με στόλο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών BMW.
Η εορταστική εκδήλωση της ομοσπονδίας έλαβε χώρα την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου και συμμετείχαν προσωπικότητες και φορείς του στίβου, του Κλασικού Αθλητισμού, του επιχειρηματικού κόσμου και της πολιτικής σκηνής. Η BMW Group Hellas συνεχίζει να συμβάλλει ενεργά στο αξιόλογο έργο του ΣΕΓΑΣ προάγοντας το αθλητικό πνεύμα, την ομαδικότητα, την προσπάθεια και τη συνεχή βελτίωση. Οι ίδιες βασικές αρχές του Κλασικού Αθλητισμού είναι άξονες της στρατηγικής Efficient Dynamics του BMW Group που βασίζεται σε υψηλές επιδόσεις, βιωσιμότητα, συνεχής εξέλιξη και μέγιστη απόδοση.
Εκτός από τις ανάγκες μετακίνησης των διοργανωτών για τους αγώνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου, η BMW Group Hellas στηρίζει την προετοιμασία νέων αθλητών του ΣΕΓΑΣ που θα διακριθούν από τους Αγώνες Run Greece 2015 μέσω προγράμματος που θα ανακοινωθεί από τον ΣΕΓΑΣ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...