Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To πιο ακριβό τροχαίο: Τρεις Lamborghini καίγονται - Δες το βίντεο

Ένα από τα πιο σπάνια αλλά και ακριβότερα τροχαία ατυχήματα κάνει το γύρo του διαδικτύου με τρεις Lamborghini supercars να συγκρούονται μεταξύ τους.

Το ατύχημα έγινε όταν δύο Lamborghini Gallardo και μία Aventador κατευθύνονταν από τη Σιγκαπούρη στην Κουάλα Λουμπούρ για να λάβουν μέρος σε φιλανθρωπική εκδήλωση και παρουσίαση στα πλαίσια επίδειξης. Κατά τη διαδρομή συγκρούστηκαν μεταξύ τους και έπιασαν φωτιά με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς, ενώ όσοι ενεπλάκησαν στο ατύχημα δεν τραυματίστηκαν .

Η αξία και των τριών αυτοκινήτων υπολογίζεται στα περίπου 775.000 ευρώ



3 Singapore Lamborghinis Crash από CDemo83
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...