Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΦΙΛΠΑ: Μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει, λίγα λόγια για τη νέα χρονιά που έρχεται μαζί με τις ευχές μας & τα Χρόνια Πολλά

Γράφει ο Βύρων Ε. Ρηγινός, Μέλος του Δ.Σ. & Υπεύθυνος Ηλεκτρονικής Προβολής

Αγαπητά Μέλη, Φίλες και Φίλοι της ΦΙΛΠΑ,
Φτάσαμε αισίως στο τέλος της χρονιάς 2013 που για πολλούς ήταν δύσκολη. Όμως για τη ΦΙΛΠΑ και γενικά για το χώρο του παλαιού αυτοκινήτου εντός και εκτός Ελλάδας, η χρονιά που τελειώνει ήταν γεμάτη από δράσεις και δημιουργικότητα.
Με το ξεκίνημα της χρονιάς είχαμε την αυξημένη συμμετοχή...
αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στον “16o Γύρο Αθηνών” (ο οποίος μετονομάζεται σε ‘Συνάντηση Αθηνών’, εφόσον αρκετά χρόνια τώρα παραμένει σαν μια στατική εκδήλωση).
Ακολούθησαν γνωστές εκδηλώσεις όπως το “20ο ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟ ΡΑΛΙ”, το “ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΡΑΛΙ ΕΛΛΑΔΟΣ”, το ΕΑΡΙΝΟ "ΠΙΚ-ΝΙΚ" και το "ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΙ”..

Φτάνουμε λοιπόν στον Ιούνιο και στεκόμαστε σε μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις της χρονιάς, το "2o ΤATOI CIRCUIT PHILPA 2013” που από φέτος έγινε διήμερο. Διεξήχθη με καλό καιρό το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου. Εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία της πρώτης διοργάνωσης, η Οργανωτική Επιτροπή με Πρόεδρο τον Τάκη Φωτεινόπουλο, προσπάθησε και κατάφερε να προσφέρει σε ένα ευρύτερο κοινό, συμμετεχόντων και θεατών, ένα θέαμα γεμάτο από εικόνες, ήχους και μυρωδιές που χαράχτηκαν ανεξίτηλα στις μνήμες όσων μπορούν να λένε ότι ‘ήμουν κι’ εγώ εκεί’. Η δε προβολή της εκδήλωσης από τα ΜΜΕ ήταν ευρεία, με ότι αυτό σημαίνει για την εδραίωση της Λέσχης και τη διάδοση του ‘Κινήματος των Παλαιών Οχημάτων’.
Στο πλευρό της Ο.Ε. ήταν και η νεοσύστατη Επιτροπή Χορηγιών με Πρόεδρο τον Κώστα Μητρόπουλο, που κατάφερε για πρώτη φορά στα χρονικά της ΦΙΛΠΑ να διεκδικήσει με επαγγελματικό και αποτελεσματικό τρόπο, μεγάλα ονόματα-brands χορηγών που μέχρι τώρα δεν ήταν κοντά μας.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:
http://philpagr.com/2013/12/20/end-year-2013-update/


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...