Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

“Drive well. Live well”: Συνεργασία Volvo Car Hellas και Holmes Place

Με μότο “Drive well. Live well”, η Volvo Car Hellas και τα Holmes Place ενώνουν τις δυνάμεις τους! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συναρπαστική οδήγηση και μοντέρνο fitness συνυπάρχουν κάτω από την ίδια ομπρέλα, με στόχο το ευ ζην! Μέσα από μια σειρά από κοινές ενέργειες, τα δύο brands απευθύνονται στους πολυπληθείς φίλους τους, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές νέες εμπειρίες.

Τι μπορεί να φέρει πιο κοντά μία premium μάρκα αυτοκινήτου με ένα υψηλών προδιαγραφών health club; Οι αξίες της κάθε μάρκας, είναι η απάντηση! Η Volvo αντιπροσωπεύει μια...
εκλεπτυσμένη και διακριτική πολυτέλεια που εκφράζει άψογα το σκανδιναβικό lifestyle, που έχει κατακτήσει το δυτικό κόσμο. Έννοιες όπως η αειφόρος ανάπτυξη που σέβεται το περιβάλλον, η υψηλή αισθητική, η τεχνολογία που υπηρετεί τον άνθρωπο και κάνει τη ζωή του απλούστερη, είναι στις προτεραιότητες της μάρκας και αποτελούν μέρος του DNA των σημερινών της μοντέλων. Πηγαίνοντας σε πιο απλές, καθημερινές έννοιες, η χαλάρωση και άνεση που προσφέρει ένα ασφαλές αυτοκίνητο, η ευεξία που χαρίζει η σωματική άσκηση, ακόμα και αυτή η απόλαυση του slow food, υπάρχουν σαν αξίες στον εσωτερικό κόσμο του μοντέρνου οδηγού ενός Volvo.

Αλλά, με ευχάριστη έκπληξη διαπιστώνουμε ότι αυτές οι τελευταίες έννοιες εφάπτονται στον κύκλο αξιών και των Holmes Place! Ο υγιεινός τρόπος ζωής, η καλή φυσική κατάσταση και η προσωπική ευεξία, είναι οι τρεις βασικές αρχές για τα διάσημα Health Clubs. Και αυτές οι αρχές υπηρετούνται εστιάζοντας στη βελτίωση του τρόπου ζωής των μελών τους, μέσα από τη υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού lifestyle, με περισσότερη άσκηση σε ένα premium περιβάλλον και καλύτερη διατροφή. Η σύμπραξη λοιπόν της Volvo με τα Holmes Place φέρνει πιο κοντά δύο brands με κοινές αξίες, που απευθύνονται σε παρόμοιο κοινό!

Ήδη από αυτόν το μήνα, Volvo και Holmes Place κάνουν αισθητή τη συνεργασία τους. Στα τρία Health Clubs της Αθήνας, σε διάφορους χώρους στο εσωτερικό, έχει τοποθετηθεί ειδική σήμανση, που ενημερώνει για τη συνεργασία. Αντίστοιχα αυτή ήδη επικοινωνείται και από τα social media και ειδικότερα τις Facebook σελίδες των δύο brands: facebook.com/VolvoGreece και facebook.com/holmesplacegreece.

Επιπλέον, δύο μοντέλα της Volvo χρησιμοποιούνται από τα Holmes Place για τις ανάγκες τους, ενώ τα μέλη των Health Clubs έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να πληροφορηθούν άμεσα για τα νέα μοντέλα της Volvo και να κλείσουν χωρίς κόπο ένα test-drive, αλλά και να οδηγήσουν για κάποιο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το μοντέλο Volvo που προτιμούν, με πρόθεση να γνωρίσουν καλύτερα το αυτοκίνητο.

Η Volvo και τα Holmes Place προγραμματίζουν μία σειρά από συναρπαστικές ενέργειες από κοινού για το άμεσο μέλλον, όταν και θα δοθούν στη δημοσιότητα επιπλέον λεπτομέρειες.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...